Just turn it up louder

VILKET VÄÄÄDER!!!
Vaknade med ett brett smile när jag vaknade, först för att jag äntligen har fått sova ut och sen sunshine! Man blir så glad och pigg av de!

Tänkte bege mig på en lång prommis snart, sen bär det av till Älvsbyn och hämta Louise som kommer hänga här i paradiset ikväll:) Kvällen kommer bestå av fest och grillning tror jag.. Lär ju blí fuuun!;)

Igår var en sober fredag för många, grabbarna var då slitna och små sjuka så vi såg bara film och dom fixa cykeln så den funkar!:)
Sen kom Maria, John och Ádam och planerna inför p&l kommer bli gryyymmmt!
Ska försöka fixa en buss så många ryms och sen burna neråt Sverige redan midsommar, stanna någonstans och fira, senare mot Borlänge och totaldominera! Frågan är ju hur man ska orka dricka så många dagar... Kommer nog vara duktiga tjejen och hålla låg profil! Eller?!?!

Nej, ut i finvädret medan vi har det såhär gött!

avverkning

På mitt neighbourhood så har dom avverkat en massa träd! Vet inte ännu om jag ska gilla det eller inte..
Poistiva är bakgården som får betydligt mer sol (så man får sola ännu längre) och att man ser fina storberget betydligt bättre.
Men allt är så öppet nu, jag vill ju ha skooooog, speciellt i våran lilla skog som är runt kvarteret, det är ju det som är charmigt!! Men nu ser man allt och överallt.. Dom har ju typ avverkat 75 000 träd!

Jag har iaf gjort min ombre som jag talade om!! Har mörk utväxt och ljusare längder!! Blev supernöjd och Amanda gjorde ett toppenjobb! Alltid lika kul att fara dit också! Pratade om dagarna förr, jo nog var dom allt fina. Många många minnen som fortfarande följer med en!:)

Nått sånt här blev det!

fest fest cykel fest!

Som alla vet så är ju valborg på måndag, traditionen är ju som vanligt i Vidsel! Gurero har tagit initiativet att styra upp en cykelfest innan själva valborgsfiradet börjar. Det kommer börja med avfärd från Älvsbyn med cykel, i långsamt tempo och många dryckes pauser ;) Popparn kommer även vara med så peppandet kommer inte vara några problem!  Anländer i Vidsel och spelar lite brännboll och sen grillning på valfri plats sen börjar fiestan och sen tar vi cykelfest nr 2 upp till Storforsen, sen skiter vi alla i vad du gör, it's up to you!! :)

Tycker alla ska dra till paradiset och fira en sjuhelvetes valborg!!!

Här är även ett projekt som grabbarna har gjort dagen till ära! Tjusig tjusig :)

time to change

Tjenixen!

Är hemma från el stockholmo, fattigare än någonsin! Men tur att en lön kom igår och nästa imorgon, hehe!
Har haft gryymt kul och vi har hunnit myche! Ska skriva mer om resan och lägga ut en massa bilder när jag hittar kamerasladden.

Idag har jag och Lina besiktat jeppes bil för första gången, gick väl kanske inte bra hehehe..
Har även hunnit varit in på jobbet en sväng och lärt mig lite saker som jag ska kunna inför vikariatet som börjar onsdag! Snart är min ledighet sluuut!
Sen har ju byn öppet extra länge ikväll så kommer jobba på fiket.

Imorgon händer det något spännande, magg ska förändra sitt håår! Är sugen på att göra en stooor förändring men när man väl kommer till skott så brukar man köra det vanliga..;) Men ska cutta och färga ska det bli iallafall så det blir kul och se hur det slutar:) 

Lite olika ombres som jag är sugen på! Ska snacka ihop med Amanda och se vad vi kommer fram till...


                   

packipacki

Jag är ju verkligen sääämst på att packa, alltid i sista sekunden.. Och sen slutar det med att man glömmer en massa saker också.. Men det är ju sååå mycket roligare att göra nå annat, ikväll drog jag till solheida och såg film med jonas och billy, slutade att jag råkade somna..hehe Väl här hemma blev jag pigg...

Drar iallafall till Stockholm med Louise imorgon! Ska upp tidigt imorgon, allt för tidigt!! Kommer inte få mycket sömn.. Klockan 6-halv 7 ska jag vara i luleyo på morgonen så egentligen borde jag sova.. 
 
Onsdags så kom jag hem från fjällis! Det har varit så skönt att vara där och kan lova att det jag har gjort är kört skoter, sovit och ätit! En bra kombo:) Sen på kvällen fick jag ju träffa mina pärlor!! Det gäller både girlsen och boysen!!
Torsdag var vi hurtiga så det skrek om det!!!! Jag började med promenad i älvsbyn medan Lina fixa frillis, den prommis blev på 2 timmmar! hej&hå! Sen när vi kom hem så hade ju lovat barry att vi skulle ut och springa, sagt och gjort! Vi, jojjie, lina och blade drog en sväng. Skulle senare skjutsa hem Johanna och vad händer?!?! Jo bilen får slut batteri, slut bensa och tydligen bromsfel...Så vi hamnar mitt i korsningen. Så vi puttar hem bilen och konstaterade att vi skulle kunna stjäla en bil utan problem..hehehe!

Nåja, ska sluta skriva massa skit och packa den där väskan och sedan ta en pn!
Slänger in en fin vimmel bild på mig och rillo sen skotercross kvällen!


..Och med det signar magg ut, slut!

söndag hela veckan

Söndag idag och det känns då knappt. Det är så härligt att inte behöva tänka på vad det är för dag utan man bara är;-) nu har vi parkerat våra götar på fjället och snart lunch. Har redan hunnit somna på renskinnet och solen har stekt på mitt face.. Kommer säkerligen vara kräfta men sen browniee:-) undra om man ska vara hurtig och bestiga ett berg idag?!?!

white paradise

Godmorgon!!! Nu har vi tagit vårat pick&pack mot bävernävenB-) hehe.. Strålande sol, vad mer kan man begära?!? Typ inte mycket. Ska bli kul och se hur mycket av snön som finns kvar då man kommer hem. Redan nu är det inte så mycket kvar. På en vecka blir det nog bikinin pååå:-D Hööörs snaaart!!

Otursdagen

Hello my friends!
Fredag den 13 idag om någon missat..Tror inte det!

Har precis kommit hem från jobbet som dinergirl och kommer nu inte jobba förens 2 maj då mitt vikariat på kultan börjar!
Grymt sköönt men ändå kul sen när det börjar och får månadslön!! Fatta att äntligen ska lite dollars få komma in på kontot! (Som jag sedan ska spendera till hösten! hehe)

Ja och denna otursdag var inte alls så, den var mer tur! Har beställt en ny skoterdress som jag ville sooo bad att den skulle hinna komma innan vi drar till Bäverholmen! JA nu är äntligen den efterlängtade veckan här!
Först såg det mörkt ut och 9an hade inte fått dressen än.. Men i sista sekund så poff så hade den kommit och den passar! Måste ju vara too good to be true!

Grymt nöjd blev jag och nu är jag redo för match! Ska bli sjukt skönt att dra upp dit! Alltid det bästa sällskapet, vädret brukar vara härligt, godaste maten in life och såklart så är GL Sporten med! Vad vore fjällis utan den!?


Tänkte bjussa på 3 goa bilder från när vi var där...2007!?!?
Helt sjukt va tiden går!
     

over and out

Dagens maggg

Här kommer "dagens outfit" och känner mig på gryyymt coolt humör!
Och nailsen är med!! HAHAHA

Mot jöbbet nu, ha en trevlig torsdag!



Call me maybe

Har nyss gjort fransk manikyr... (Imponerad mattan???) Köpte nå billigskit idag på h&m men det verkar ju helt ok!
Jag är ju verkligen inte rutinerad vad gäller detta men kul att testa!:)
Tänkte ju stanna hemma och inte sprätta nå pengar idag.. Men jag vart ju så rastlös så what to do?? Kom hem med det jag länge letat iaf! En vit virkad tröja och sen en bh! nöjd tjej!!!

Har hängt med gurero ikväll och vi såg en massa klipp från peace&love, grymt pepp man är, helt insane!!!
Måste bara skaffa en liten mer fit kropp tills dess.. Wish me luck! heehe

Imorgon sista jobbdagen på kultan denna månad, fattar ni att jag är ledig i 2.5 veckor?!
Har mycket planerat in så detta kommer bli min "semester" och det kommer bli grymt !:D

goodnight!




one day off

Är i luleå och är ledig! Hade ju typ längtat efter detta men nu är jag bara rastlös!! Typiskt.
Vaknade runt 8 och har varit på kallax och träffat bästa loulou samt att vi käka lunch, MAX!!!
Har även kikat på lite grejer inför våran stockholms resa!! funfunfunfunfun!!!:)

Hittade en maaasssa 3D-brillor här hemma, kanske vi måste styra upp en 3Dfest?!?!
Jag börjar då nu! hehe


okeokeey är ni me, är ni me, är ni me?!?!:)

120 %

Plinkiplonki!
Hoppas alla haft en bra påsk! Efter att ha kikat på fejjan så verkar ju alla haft det gött, KULKUL!!

För min del så var helgen magisk!
Började med fjällis, gjorde exakt som jag skrev before förutom det där med fiskandet.Förstår bara inte hur man kan vara så värdelös på att fiska?! Alla fick utom jag. Hur ska man gå till väga?! Lägger ner det och måste komma på något annat som jag kan dominera på..Förslag???

Nejmen sen lördag given jag gaaasen dirr till Kåbbie och där var grabbarna och stekte i backen! Var ju go väder och en drink i handen, löööve på det!!:)
Drog på afterski i vanlig ordning och sen fest i stugan! Var ju typ 120 pers utan kryyydd.
Micket micket kul och och sällskapet var som vanligt BÄST, vad annars??!!
Kåbban får 4 av 5 toast för denna påsk!

Söndagen drog vi hem och jag trodde att det skulle bli chillning på hög nivå, ni vet en riktig bakisdag!
Jomen tjennaa!! Grabbarna är ju så påhittiga av sig så ingen rast och ingen ro. hehe! Men dom är så gölliga så :)
Det blev att åka fyrhjuling till brännträsk och grilla! Sen kom även Jojjie och mitt i allt slutade kvällen med en rolig impulsfest med piña colada drinkar, dans och beyblade hos Robban!!

No pictures av helgen...Min kamera har vart utan batteri och har inte hittat någon laddare.. Så tyävrr inga bilder. Ni får ha lite fantasi istället:)

Happy Easter

Säger som alla andra... GLAD PÅSK!

Ja heeeeeeelt otroligt hur skönt det ska bli med påsk, 1 timma kvar!
Och jag måste då bara få säga att denna dag är ännu bättre än igår, och förra och förra och där förra!
Äntligen kanske turen vänder och tror detta kommer bli en sjuhelvetes bra påsk!!

Ikväll far jag till Rimobäcken(Utanför Jäckvik) och hänger med Mamii, Ingo, Bruuuschan, Malin och såklart Kitty!
Och som tidigare sagt så ska jag dominera pimplingen imorgon, he e spiik!

På lördag drar man till kåbbie med robbie men kommer inte jobbie! SKÖNT! Ska klök som ett vilddjur istället med teliasnubbarna och alla andra vänner! hehe...

Pappa ringde ju även tidigare idag och sa att jag var "tvungen" att köpa mig en skid/skoter jacka eller vad man ska kalla.
Har haft en timmes lunch idag och han tror verkligen att jag ska hinna leta en som jag vill ha?! (Brukar vanligtvis ta typ över 120 dagar innan man bestämt sig)
Jodå, rätt hade han! Fyndade en svart everest med lite blå touch på stadium. Blir finfint med mina orangea byxor!

Och sen har TommyT även ringt, ska åka hem med han idag så jag slipper åka bussis. Jaa bara det är ju guld värt!!:)
Nåväl, ha en trevlig påsk nu alla och käka mycket godis!!




Såhär kul hade vi förra påsken! Remember?!


lägg på ett brett smile

Men gokväll, vad händer?!


Imorse när jag vaknade visste jag bara att det skulle bli en bra dag!
Steg upp tidigare bara för att kunna ta det lugnt, så schööönt! Slog på dansa pausa låten och drog senare till jobbet med ett leende på läpparna! Finally kommer en sån här dag! Visst är det galet härligt när man känner lite extra happiness i livet?!

På min lunch gick jag iallafall hem och shockashocka vad finner jag??!
....Jo detta! Tack kära hyresvärd, ni vet hur man gjorde dagen ännu bättre!




Sen har dagen har bara fortsatt! Fint väder och fortfarande ljust när man går hem..
Sommar komsikomsi, magg vill ha dig nuuuuu!

Lina och Johanna var ju som sagt här igår! Vi drog käket på Allstar, viklöksbröd och ribs! Det var ju typ så man rullade hem, tur att det inte är så långt då hähäh! Drar till kåbbie på lördag, så då får man se deras fina face igen:)

Nej nu är det dags för dinner-time sen städa lägenheten.
Sooo loooong!

Min tjejliga!

Idag är en någorlunda bra dag, bättre än igår iaf!
I vart fall så ikväll kommer Lina och Johanna, tjejligan är reunited !!:) Har saknat dom sååå myche, så ska bli funfunfun att äntligen få hänga lite! Snart ska vi ta en kväll då alla äntligen är lediga och styra upp en dräggfest, bara vi 3! Kan ju inte bli annat än kuuuuungde:)
Vi snackade igår, länge och väl och då insåg jag hur jävla bra ni är, helt sjukt!!
Ni har himlat guldvärda och you rock my world!!

slänger in en bild från när vi var i Kos, kan vi inte bara dra någerst??!?!




2 April

Jo men tjeeena, vi är ju inne i april, hur sjukt fort har inte tiden gått?! Så fort att man har typ helt glömt bort att man hade en sån här bloggisch.. eller?! Näää har bara inte haft orken att skriva.

Har som vanligt haft fullt upp från morgon till kväll hela förra veckan. Och jag som skulle chilla, dingdingding så fel man kan ha. Skulle behöva den där "dagen" typ NU! Bara hänga själv, se tv och vara lataste personen ever! Men förhoppningsvis så blir det nå liknande på torsdag! Har tänkt åka upp till stugen i Jäckvik på torsdag och stanna till lördag, bara hänga där, ska dra upp en fet bobbare och käka 120 kg mat! Ska bli skönt att komma bort ett tag och inte tänka så mycket. Min hjärna går i högvarv just nu så den skulle behöva lite semester!
Lördag blir det nog galej, kåbbie kanske ska få en chans till att bevisa att det är bästa stället under påsk. =) BOOOMIIEEEYY

Kvällen kommer bestå av middag hos Louise idag, ska bli kul att hänga med henne och snacka av sig lite, skön  måndag.

maggg

120 %

RSS 2.0