No stresss!

Börjar NÄSTAN känna lugnet nu dagen innan avfärd. Fast jag inte fått mycket gjort så har jag ändrat inställning till att det som är glömt, är glömt! Det blir annars så stressande och man glömmer allt.

Igår rensade jag min liggande garderob samt min vanliga. Oj så mycket kläder man hade och gamla men inte så använda.. Så fick kasta en hel del och mycket ska väl ges till någon eller röda korset. Hann förbi jeppan på fika och kring 12 drog jag till Älvsbyn för att sova, upp på jobbet idag och har snart rast 1 timma. Då ska allt handlas! Måste förbi storheden efter jobbet, jag som aldrig brukar vara där.. Men blir systemet och dylikt. Fixa saker i lägenheten måste jag också göra, hämta alla saker och fixa lite till Maria. Sen till Vidsel och ladda ner massa låtar till USB. Tvätta och packa det sista. Men nej, inte är jag stressad ;) Och inte bitter heller, det är soligt ute och imorgon börjar ledigheten!!!:))

räddaren i nöden

Istället för att åka buss i 2 timmar för att ta sig hem, så stanna Jojjie och väntade på mig efter hennes jobb. Det är guld värt!! Så nu får man åka bil och komma fortare hem:)))

Innan jag var 17 år.....

Alltså kom på att man har ju blivit rätt gammal... Snart 21!! Man är ju den såkallade morsan på fest och äldst på stället.
Här får ni en resa genom det unga, hårda, party livet som 15 åriga maggg! hehe naaath
Eftersom vi nyss var i Arvidsträsk så är detta den första gången vi var där på party. Året var 2007 och då var jag 15 år.. Och vi alla kommer väl ihåg partyt i Arvidsträsk? hahaha


Den sköjjigaste utlandsresan med klassen, bulgarien 2007!
 
Examen 2007, gick ut 9an! Jag och Cäärolajn!!!
 
Halloween hos Angelica 2007! Still going fifteen och har jacuzzifest!
 
PDOL 2008, 16 år och får inte gå in på Kittelfjäll.. Så vi hängde med dragqueens istället!

Drog till Västerås för första gången.. Låt inte oss prata om våran tågresa...
 
Nyår 2008/2009, 17 år!
 
Ja sen finns det ju tusentals andra bilder också.. Som är tusen gånger värre! Detta är den snälla och fina versionen :)

What are you thinking of?

Känner mig grymt seg idag.. Har typ ingen glädje och energi! Den måste hinna komma tillbaka innan fredag annars blir jag c-r-a-z-y junior. Men det tror jag, vi är ju ett glatt och härligt gäng som far, hur skulle man kunna bli på dåligt humör då? Så det löser sig:) Vi har även bestämt lite grann om trippen vilket ändå känns bra. Jag vill ha lite planerat men ändå köra mycket på feeling! Midsommar är destination unknown men på lördag drar vi vidare till Vässan och hänger där till måndag. Skönt att få sova med riktigt tak över huvudet och kanske jag flörtar in mig i sängen med Lina!! Sen blir det som jag skrivit så många gånger förr, p&l! Ojojoj längtar, jamen nanting!! Har skrivit ut min biljett idag, så snart är jag redo!
 
Ikväll blire paradiset en liten sväng, ska packa det sista och sedan ska jag till bredsel och bjuda Jeppan på fika! Undra vad han är sugen på? Ska suprise him rejält!
Imorgon sista arbetsdagen, yeey!
 
 

sweden

Bra jobbat Sverige! 2 riktigt fina mål av Zlatan och Sebastian Larsson:) Blev sjuuukt sugen på att spela fotboll.. Skulle vilja vara tillbaka i tiden då man var på topp och spelade och hade bra kondition framförallt.. När ska den komma tillbaka? Jag undrar...

Lugna veckan, yeah right!

Trodde denna vecka skulle vara rätt lugn, så här innan min veckas semester! Men icket, det är saker hela tiden! På jobbet finns det mycket att göra (gryyymmmt bra för annars blir jag för rastlös) och sen på kvällarna är det full rulle. Igår var vi som sagt på färjan och käka middag, gött vare och satt ute till drygt 10 sen for jag och Maria och köpte slabb och hyrde film.. En dålig film IGEN! Blir crazy, jag vill ju se en bra film! Idag kommer Lina så det blir lunch på stan och ikväll kommer Jojjie som sover över till imorgon! Minns inte senast man hade så mycket besök här i L-town! Imorgon bär det även av till Vidsel för att packa alla saker till resan och ev hälsa på jeppan med lite fika!Torsdag tillbaka till jöbbet för att jobba sista dagen, sen på kvällen blir det att göra sista rycket på packningen så man är redo för start på fredag! Sen har jag en massa saker oköpt som jag även måste hinna fixa.... He är myche nu!

Färjan

Ikväll blir det middag på färjan med Maria och hennes gamla klassisar. Så mysigt och härligt när solen är framme!!

Arvidsträsk

I lördags var det arvidsträskdraget! Tidigt på morgonen ( jag var bakis och trist) drog vi iallafall till arvidsträsk och grabbarna hade en båt och fiska. (det är det arvidsträskdraget går ut på) och dricka yle såklart. Det vart ingen fisk men desto mer öl! Tur att vädret var gött, det är så härligt att sitta i en båt och bara må! Vi drog vidare hem till Älvsbyn, jag drog hem till mamma och vi tog en pn, VÄLBEHÖVLIGT!!! Vart lite käk på den där kina restaurangen där kp var förr, kommer aldrig ihåg vad den heter;) Kring 7 ringer Andreas och vill ha hämtning i Arvidsjaur, så jag och Maria är schyssta och hämtar honom!! Var sedan chaffis till Arvidsträsk där det var fest och trubadur! Det var riktigt trevligt men var en trött tjej efter att ha skjutsat hem sista fyllona halv 4!
Igår var det ju nästan som att man var bakis. fail! Tur att Jonas är duktig på att ha bakishäng i solheida! Det blev film som jag såg 10 min av tills jag somnade och sen bjussade han på pannkaka! gött mos gött mos. Vi for sedan till Ida som hade bakat och vi såg ytterligare en movie, hur många lingon finns det i världen. Sen blev det läggdags. Känns som jag har sovit halva helgen men är fortfarande inte utvilad...

Ikväll efter work blir det lite solning så man vågar visa lite hud på p&l, sen kommer Marutten och hänger tills imorgon!:))

midsommar here we go

hej hopp galopp!

Idag är det måndag och en kört vecka har man framför sig! Är som dom flesta ledig fredag eftersom det är midsommar. :)

Planerna för midsommar är att vi som ska på p&l drar neråt vårat långa land och säger "här stannar vi" och firar då midsommar på denna plats! Vi är nu ca 3 fulla bilar och det ska bli såå kul med en liten road trip! Efter midsommar så fortsätter vi resan ner mot Borlänge där vi ska bo i tält i en vecka, myche intressant men framför allt hur grymt kommer det inte att bli? Det är iallafall min "semester" som jag har i sommar. Blir nog inte så mycket lugn och ro, men det ska nog gå bra ändå:) Lugn och ro får man i sitt senare liv!!

pärlan

Slutar på en timma och ska hinna med bussen som går 10 över 6! Måste förvandlas till den snabbaste tjejen i plugget om jag ska hinna :) Men då blir det raka spåret till byn. Eller ja.. Måste åka buss i 2 timmar eftersom den går igenom piteå. Det är clittigt! Vill ju inte sitta på en buss halva dagen! Men sen blir det nog lite festligheter på byn, det blir fint de!


Adios

Torsdagen

Hängde med AK igår igen! Det var så himla kul:)) Är mycket roligare att hänga i Luleyoo nu. Vi drog käk på max och sen hyrde vi 2 filmer. Vi såg ju en grymt dålig film i tisdags, kommer inte ens ihåg vad den hette! Men det var Anna som valde den, of course ;) Dom vi såg i går var Malibu Shark Attack (Annas val av film) och sen New years eve (Mitt val) Annas var sämst och min var bäst! hehe så om ni ska hyra film, låt för fan inte kvinnan välja ;) HAHAHA


Tak-häng!!

Sprätta dollars

Nu har jag köpt kjolen och skorna! Hittade dom på skosöder. Fast skorna blev i rött istället. Dom var mycket finare än i brunt. Är så himla nöjd men det tog lite hårt i börsen.. Men det ska användas flitigt, vill ha dom i helgen men vädret måste tillåta det först:)

sleep


Nu går jag och mina papegojor och sover. Vi hoppas också innerligt att min förkylning är bra imorgon!!
Tack och hej!

Personalparty

Ikväll är det personalparty med jöbbet!
Vi börjar med bowlingtävling på O'learys och sedan prisutdelning och middag. Efter det fest!
Ska bli himla kul och jag har bestämt att jag ska vinna... Iallafall över Ingo som är nog så kaxig!!

Ha en bra onsdagkväll och njut av denna sommardag!:)

shopping

Är helt galet shoppingsugen och hitta lite fint på stan som jag vill köpa. Men det var inte billigt så överväger lite;)
Kollade in kjolen på monki men fastnade för den på VILA istället! Det var lite mer flow i den och man kan röra sig bättre!


Sen hittade jag dessa skor på Nilsons men såklart hade dom inte i storlek 37.. Men såg att dom fanns på hemsidan! hähä. Har letat länge efter bruna skor och med inte så hög klack så fossisarna dör varje gång man har dom. Dessa skulle bli pöööörfekt!





_________________________________________________________________________________

Sen måste man ju få ett tillfälle att ha på sig kläderna också! Känns som att det är långt bort nu...

AK

Fick ett samtal av AK idag! Hon hade sett att jag skulle vara alone i Luleå och ville hänga. Kan ju säga att hon gjorde min dag! :) Fårse vad vi hittar på! Kanske sätta sig ute på stan och käka??


Grymt coola brudar på rockafton!

long skirt

Vill ha en lång kjol! Och vet inte varför?! Jag har väl aldrig tyckt det har varit speciellt snyggt men nuu!! OMG
Är bara fundersam över på vad man ska ha som överdel! Har hittat denna snygga kjol på monki som jag tänkt testa när jag slutar idag. Hoppas den e niiice!

En liten liten lista

1. Vill du ha tillbaka ditt ex? Har väl som aldrig haft ett riktigt relationship så säger nej!
2. Är du singel? Ja och det vet nog de flesta redan!
3. Har du någonsin förlorat en vän? Ja på grund av att vi glidit isär och inte umgås mer.
4. När var sista gången du verkligen skrattat? Måste ha varit i söndags när jag och Maria pratade om våran nästan "catfight" med nå brudar på farmen!! hahahaha
5. Något är fel, den första personen du vänder dig till? Mammie såklart!
6. Är det någon som inte gillar dig längre på grund av något du gjort? Det tror jag absolut!
7. När var sista gången du grät mycket? Oj, var nog helvetesdagen då allting var skit och sen fick jag p-böter på det. Grät heeeela dagen!
8. Är det någon du vill göra allt med? Nää, tänk så trist!
9. Hur många kan du berätta allt för? Berätta allt för är väl ingen. Men det mesta så är det mina vapendragare!
10. Har du någonsin sett en fallande stjärna? Ja jättemånga gånger, försöker att önska mig något varje gång, men inte fan slår dom in :(
11. Har personen du höll i hand någon betydelse för dig? Det var på väg hem från Bränna, jag och Johanna höll handen och klart hon har betydelse för mig! En fin fin vän!
12. Beskriv dig själv med ett ord? 120% mig själv.. Oops blev visst 3!
13. Har du något som hör till ditt ex? Nej inte det.
14. Har du någonsin kramat någon av det motsatta könet? Jag kramar alltid mina killkompisar för dom är såå bra!!!
15. Fullständigt namn? Sara Magdalena Malmqvist
16. Favorit låt? När man är på party humör så är det Avicii - Silhouettes
17. Favorit färg? Monkis orange färg!
18. Bästa vänner? Har några BFFs, både tjejer och killar!
19. Person/personer du saknar? Den gamla hederliga Vidsels tjejligan. Ni vet vilka ni är!
20. Är det någon du hatar? Absolut inte! Men man kan inte älska alla..
21. Gråter du ofta? Sällan men när jag väl gör det så gör jag det ordentligt!!!
22. Vart bor du? I en resväska och mellan Vidsel-Älvsbyn-Luleå. Men snart är jag förhoppningsvis Älvsbybo på 100%!
23. Vem kramade du senast? En massa folk på farmen som man inte sett på länge!
24. Har du varit olyckligt kär någon gång? Det har vi väl alla?!
25. Vem pratade du med senast? Monkan här på jobbet:)
26. Röker du? Har aldrig tagit ett bloss under mina 20 år och har inte planerat att göra det i framtiden heller. Keep going strong!
27. Är du kär just nu? Nej det är jag inte.
28. Vem kan du berätta allt för? Svarar samma som förra frågan, ingen! Men det mesta för vapendragarna!
29. Favorit djur? Ja det måste väl vara Clitty! Fast hon är dryg och jobbig :)
30. Hur lång är du? Jag har inte mätt mig på länge, men över 160. Så en midget med andra ord!
31. Vem äger ditt hjärta? Jag själv men ibland får många ta del av det!
32. Favorit film? Tråkig fråga, finns ju många!
33. Är du lättsårad? Beror helt på situationen, ibland och ibland inte!
34. Hur mycket bryr du dig om ditt liv, på en skala 1 - 10? En 10a! Men ibland tror jag att jag bryr mig för mycket och då blir det inte alltid bra.
35. Har mest minnen med? The girls from the block, VIDSEL!
36. Människor du har blivit mer "nära"? Mer nära vänner? Har fått många bra närmare vänner:))
37. Den hetaste personen du känner? Alla mina heta killkompisar:)
38. En person du inte kan leva utan? Mig själv?! Då vore jag ju dead.
39. Hatar eller älskar du ditt liv? Love my life!!
40. Vem älskar du mest? Ja vilka tror ni?! Familjen och vännerna såklart!<3

pömsarnas pömsare

Var helt sjukt trött igår! Kom hem och tänkte dra en liten prommis, trots min äckliga förkylning. Att den aldrig tar schluuut?! Och det var ju så fint väder igår. Efter lite velande så slutade det hela med att jag vart trött och somnade framför tvn.. Vaknade precis när fotbollen började och såg lite grann av den tills jag känner att mina ögon och hjärna inte hängde med så la mig för kvällen! Vaknade halv 8 och var fortfarande pöms. Känns som det var år och dar man fick sova ut och bara ta en lugn dag. Men jag kan inte sova länge på morgonen längre och jag hittar alltid på något under mina lediga dagar. Så får väl skylla mig själv att jag aldrig tar det lugnt!

brownie

Har varit och hämtat mammie och Ingo från flygplatsen idag. Dom var bruna och fina efter 2 veckor i Cypern! Får man säga att man blev ännu mer sugen att dra någerst?! Måste nöja mig med att ligga 24/7 i solariumet i veckan.. Not nice! Vill ha riktig värme och sol så man är lite brun inför midsommar och p&l! Hoppas hoppas hoppas det är bra väder då! Fast som pochen sa, när morsan och pochen kommer med glada miner, klart det är fint väder då! Ja så man får väl köra på det då!:)) happyfaces here we come! 


jååå här vill man vara!

Go jojjie it's your birthday

Ännu en helg som flygit förbi! varför går dom så fort? Kanske för att man alltid hittar på nått?

Fyndade ytterst lite på IKEA, 2 doftljus och blev då 54 kr fattigare! Men har kikat på en massa saker som jag vill ha i läggan och vill bara få en och flytta. nunununu! Det blev däremot att sprätta mer dollars på alko, köpte en mömsig jordgubb/vanlig likör som vi drack i helgen., sommar feelingen kom!

Ihelgen har vi firat Jojjie som blivit 20 år!!
Kwinnan sov hos mig och jag hade köpt tårta samt skrivit lite lappar som hon skulle läsa då hon vaknat! Vi drog senare till Bodensia och Lina kom! Relaxa och sedan fixade vi oss så vi var snygga för en gångs skull! heeh..
Middag på bränna och jag och Lina har fixat olika missions som Jojjie skulle göra under kvällen. Dricka 3 shots, överdriva att maten var supermöms, ragga på våran chaufför och den bästa: Byta om till den gröna snygga dräkten! Hon var så söt så! Dock så hade vi fler lappar men väl på farmen så blev det inte så mycket av det. Men måste säga att farmen har fått nytt förtroende och maskinen var grym! Det var riktigt kul och fick hänga med alla mina fina vänner:))
Igår var det pömsarnas dag, sov i princip hela dagen och väl på kvällen så vart man måttligt till halv pigg. Som vanligt!




jag och min fina!


IKEA

Är ledig idag, det firar vi med lite IKEA med John, Maria och Larsson!:) Önskar att man hade en lägenhet man kunde inredaaaa! Men det får ett senare projekt hehehe. Ska leta en säng till J&M iallafall.. Kanske man tar med sig något fint hem om man hittar :))

Soooo looong!

Utomlands


Detta ska kallas juni och jag är deprimerad. Kallt och jävligt! Nu vill jag utomlands.....ÅÅHH!!!!
Hösten kom så jag får boka en resa!!!!!!!!!

Typ det här vill jag göra nu, vara på en vacker strand med en bästavän!
Då vore livet nemas problemas




Treehotel

I måndags for vi till Harads och Brittas pensionat/Treehotel på personaldagar med jobbet.
Några sov i treehotel och några på pensionatet. Dom sa även att det spökade i ett av rummen på pensionatet och att vi skulle få veta i vilket dagen efter. Kan ni gissa vem som sov i det? - Jo jag!! Och Åsa också, tur vi var 2 :) Men märkte då inte av något, sov som en stock!
Vi har haft lite utbildningar om hur Kultan kommer se ut 2020 och vad våra förhoppningar är samt vad som är önskvärt och inte önskvärt. Intressant var det och man undrar ju verkligen vad som kan ändras på 8 år! Vi har även pratat om komminukation och hälsa på jobbet.
Spelat mycket kubb och nu har man fått se vilka som är riktiga tävlingsmänniskor:) Kul!! Ätit god mat och på kvällen blev det relax och bastu:) På tisdagen så fick vi en guidad tur på treehotel och det var riktigt kul att se hur alla rummen ser ut! Alla är så olika och coola. 

Det var roligt att fara och hitta på något annat och kul att lära känna alla lite mer privat och inte så mycket jobb-relaterat! Fina fina arbetskamrater!!!:)

Eftersom min kamera dog preeeecis när vi skulle få guidning så tog jag med min dåliga telefon vilken inte gav något. Snor från google istället!

a-ö

Varit dålig på update men det har hänt så mycket den senaste tiden att jag knappt vet vilken dag det är. SKOJA, vet att det är torsdag!
Förra helgen var det den efterlängtade crusingen, vädret var dock inte så efterlängtat om man säger så. Men vi trotsade vädret och hade färgglada klänningar! Var först på inflyttningsfest hos Sandra där det var singstar och drinx. Fick åka en liiiten sväng bil till forum så jag var glad tjej! Sen inne på forum så hann vi vara där en timma drygt?! Vi skulle ha farit dit tidigare, att det alltid stänger när man har som roligast? Blev iallfall efterfest hemma hos mammie i vanlig ordning:) Tur hon är i utlandet! Fast jag är så sjuuukt avis. Ska bli kul och se om hon har blivit niggah efter 2 veckor i cypern...:)
Söndag var ingen bra dag för mig och Jojjie. Vet inte vad det är men man känner sig inte som en själv längre. Jag känner att jag är den sura tjejen och den bitchiga tjejen och det vill jag verkligen inte vara! Jag vill vara den TREVLIGA och GLADA tjejen. Så jag måste fundera vad det är som gör mig sur och tråkig.. Hade en liten fundering om att det kanske är åldersnojja? hojja alltså! Är det verkligen så illa? Men detta ska ändras så om några dagar så kommer en glad magg fram, bara jag får börja bli frisk och träna igen så ska ni få se på andra bullar:)


Och sen är det ju studenveckan för dom som går ut. Börjar tänka tillbaka på våran fina roliga och bästa studentvecka!!!!
Piteå hade ju även bal i tisdags, såg den inte men hade gärna gjort det! Tur fejjan finns så man får se hur tjusiga alla var:)
För två års sen var det vi som var där!

Jag och söta Louise på flaket, studenten!


Bitchass MF och Blade MF innan balen!!!:-)

Hong kong

Du ska sova nu och jag har fina tjejer på övernattning ikväll!! Så nu slipper man sova alone och jag är nööjd:) sleeep tight tonight

The day has come

DAGEN ÄR KOMMEN!!!! Om 5 timmar entrar jag byn sen kring 6 så är det inflyttnings sen cruuusing! Kvällen kommer bli bra, det känner jag på mig:))

G-R-Y-M!!


Låter bilden tala för sig själv!!!!

<3

Tur man har sina två favoriter hemma medans jag jobbar! Mamma är utomlands och jag ska vara clittyvakt (kattvakt) i 2 veckor men jobbar ju! Så då tar dom hand om henne idag och jag är såå tacksam! Fina fina vänner:))

Fick även ett mess av Lina att jag tydligen hade legat jättenära henne och hållt om henne! haha ja what to say? var väl myssugen och så längesen vi alla 3 sov tillsammans! masterspoooon x3

Hade helst velat vara hemma med er och häänga!! :(

Waterloo

Medans jag jobbar så har jag 2 pömsare hemma hos mammie. Wish i was there!

Men snart äre heeelg! Signar ut halv 7 idag sen hem till pärlan! Fårse väl kvällen har att erbjuda! Har Jojjie iaf som väntar på mig:)) Jobbar ju dock imorgon med, men till klockan 4, sen tar jag mammies supersnabba bil till pärlan och sen fixa och trixa innan vi beger oss till Sandra på inflyttningsfest! Sen cruuusing och forum! So exited! Vi var och hälsade på henne i onsdags och Amanda var även där. Satt och surrade och gjorde fina partymuggar som ska hänga runt min hals på lördag, perfekt så har man alltid ett glas med sig, bara att FYLLA på!:)

Annars så är min hals in real pain! Hostar och hostar så det gör ont.. På kvällskvisten (när jag har pratat heeela dagen) så förvandlas den till en ännu mer basröst. Jag förvandlas till en snubbe! Så idag på jobbet så ska jag hålla käft så rösten får vila lite, men så svårt när man vill snacka:(
Ska köpa halstabletter så kanske det blir bättre.. mhm!



Fotbollssäsongen började igår!!

maggg

120 %

RSS 2.0