Konstigt

Hade en så konstig dag igår. Var inte frisk för 5 öre! Kändes som att man fick typ kramp i magen och en klump i halsen som man ville pjuka ut. Sagt och gjort. Fyfyfy det är inte göttans..
Tog mig igenom arbetsdagen trots att jag kände att mitt humör var fram och tillbaka.. Men när jag kom hem slängde jag mig i morgonrocken och under täcket. Slog på en film som var åt helvete dålig så jag somnade. Vaknade när den var slut och somnade igen för kvällen.

idag när jag vaknade kände jag mig myche bättre! HALLELUJAAAA!!!
Klockan 5 signar jag ut och beger mig till pärlan och mina lovers. Can't wait :)
 
 
_____________________________________________________________

Hehehe ....

blä

Mår kiss idag... Mår illa och känns som att jag vill bara pjuka på allt och alla. Har även fått tillbaka min förkylning. Käkar typ snor vilket inte är möms. Längtar tills jag slutar så jag får ta på mig morgonrocken, dricka mittmömsiga te och bara vaaa! Imorgon är det sista arbetsdagen och sen får jag långhelg! Hade tänkt ev en tripp till paradiset på lördag..

Nä nu öppnar vi snart här, på med smilet och kröjma inte!!;)

Jag är lyckligare nu

Alltså dessa helger. Den ena knäcker den andra, vi har så jävla KUUUUL!!!!
Jag är glad, alla är glad och hela världen är glad. Är du glad?
Arvidsjaur levererade, vad annars?! Synd att kvällen gick så himla fort! Men det var i vartfall en superkväll!
Som i vanlig ordning har vi redan planerat nästa helg, fredag blir det finmiddag med suit ups! Dvs klänning och kavaj och mömsig middag samt gött vin. Ska bli kul och längtar efter att få se grabbarna i kavaj, det är så snyggt på pöjkar!:)
Lördag vet jag inte vad som händer, Friday drar till kreta och jag är avis till tusen. Hoppas hon får det gött därborta!

På fredag blir det att kika på soffor med pappa. Hoppas på en heldag med farsgubben, var längesen om man säger så och ingen skulle bli gladare än jaag!!!:)))
 

Bäst-bilden!

FULL FRULLE

äh, skulle stå full rulle. Men lät faktiskt roligare med full frulle!

Ikväll bär det av till arvidsjaur, tror det kommer bli en go kväll med lite bus och lite dans! Vi är superduper många som har hyrt hotell rum så en hel ungdomsvåning ska det tydligen vara. Hojja, stackars hotellpersonal!;)

Är på jobbet nu och det har varit mycket folk, sjukt kul! Började lite tidigare idag så vi skulle hinna med att fix innan vart nya programsläpp. Har blåst upp ballonger, fixat alla skyltar och gjort en frågetävling, riktigt kul att pyssla med annat som man vanligtvis inte gör. Och helt plötsligt så är klockan 2 och endast two hours until i left the building!

Tar röda faran mot byn och hämta nishlo_92 och sen vidare mot jauret! Hoppas de flesta är på lyset då hehe.
Är ju en av dom snabbaste tjejerna i schtan så har redan fixat mig, tankat bilen, köpt groggivirke. Det enda som saknas är att tanka mig själv.. Men det gör vi när jag kommit fram så inte mammie blir i argen! hahaha

 

HA EN BRA LÖRDAG, FÖR DE SKA JA!

Höst

Nu börjar det snart bli höst. Löven på träden börjar bli orangea och kyligt på morgonen.. På ett sätt längtar jag till hösten, man får gå i varmare skor, lättare jacka och halsduk. Luften är typ fuktig och tjock. Det blir mörka kvällar och man får tända massa ljus. Myspys helt enkelt!
Vill göra en total makeover med mitt hår. En längre ombre och med 3 nyanser av brunt;) haha.
Sen har jag kollat på höstens kläder och i love it! Har hittat en massa fint som ska fylla min garderob.
Nu i höst kommer ni få se en ny magg!
Lägenheten blir ju även min i höst, längtar hur myche som helst!:))
 
 
 
 
 
 

early in the morning

Gick upp tidigt idag, jävligt tidigt! dvs 6..
Sen kom Louise och vi gick på en prommis innan jag skulle bege mig till jobbet. Så vart en 45 min promenad och jag känner att man får energi och känner sig alert! yey!
Idag kommer Larssa, en ny som ska börja med oss! Ska bli kul och se vad det är för en prick och hoppas att han kommer stå ut med mig och Monkan. Det tror jag nog ;)
 
 
Haha love it!
 

Kvällens aktivitet

Det vart en löptur på ormberget, med AK och gick hur bra som helst!
Imorgon ska jag och Louise treena tidigt på mörran! hehe.

Ja kunde inte bry mig mindre..

So fucking true!!! Jag kan inte bry mig mindre, sorrryy!! :-)

Denna måndag har fått mig att tänka nytt, ta nya tag och göra nya utmaningar!
Känns jävligt gött och hejja mig!
 
Ikväll blir det träning med AK som gäller, fan jag har inte tränat på 2 veckor. Skärpning!

Kullerbytta

Hej på er!
Måndagen är här och känner mig relativt pigg! Skönt att inte vara så trött som man brukar vara på måndagarna efter helgens bravader! Vi var ju som sagt i Lomträsk i helgen och var himla kul, speciellt fredagen som innehöll vattenskoter, bad, bastu, pivo, beerpong, kullerbyttor och massa regler man skulle komma ihåg under kvällen! Vart även lite engelska snack när Chris och gänget kom:) 
Lördagmorgon var vi nog lite sletna. Men grabbarna höll tempot bra och sminkade sig så fint! hehe.
Gick och la oss tidigt vilket resulterade i en pigg och obakis maggz! Det gillar vi :-)
Sen älskar jag våra söndagar vi har haft! Det blir alltid en massa käk, häng och släng hos skrotis och sen har vi alltid ett ord som dyker upp i varje mening som helgen innehållt. Hahah så kul så kul!!
Undra vad nästa helg har att erbjuda för ord? Det blir nog O'learys på fredag och kanske bio, Snabba Cash 2. Lördag jobbar jag på dagen och mot kvällen beger vi oss kanske till Arvidsjaur och Laponia.

Näe, en fin helg med goa vänner! Tack för det!!!:)

 

 

Me and fancy fabio! Och lite tre apor.. och lull som ska göra en kullerbytta där backi:)

LOMTRÄSK

Jamen då vare fredag igen, halleluja!
Klockan 5 signar jag ut och vi beger oss till Lomträsk ihelgen!
En stuga som ligger mellan älvsbyn och arvidsjaur, fast man svänger in i skogen. typ. om jag fattat rätt!

Där kommer att bjudas på olika typer av missions, beerpong, musikvideos, sponsrade troller made by henke, körv, kappan, vattenskoter, sol, bad, bastu. Mat och elkohol också förstås.
Sen är vi ett göttans gäng som drar, och alla är välkomna! KOMSE KOMSE!!

SOFFA

Ska dra på storheden snart och kolla snabbt på lite soffor! Vill ha en stor och skön, med stora sittdynor och stora kuddar! Vet inte än hur stor den ska vara, men så mina kära vänner ryms i den;) Blir spännande och se vad det finns för utbud!

Kilar vidare till byn sen och hänger med chicksen. Blir även lite planering för helgen :-)

Ha en fin onsdag!

häng och släng

Igår hängde jag med gurra och andre. Dom satt i norra hamn så jag joinade dom, solnedgången var så tjusig och gurra skröt om sin bra kamera, allt var i sin ordning;) hehe..
Vi drog vidare på konsum och köpte morötter och dipp och såg American pie, den sista. Ja fan vad kung, tänk om man hade en vän som Stifler, hur kul vore det inte?! HAHAHA

Är i valet och kvalet om jag ska dra på byn ikväll och hänga med chicksen eller om jag ska stanna och käka middag med grabbsen?! Hmm.. he är it lätt.
 
Idag har Matildas lover kommer till sverige, cricket!! Ska bli så kul att träffa den lilla gingern! Så dom ska nog komma förbi jobbet och så kanske vi hinner med en australiensk lunch, kan vara bra för mig att liva upp min engelska!
 
 
 
 
 

men typ skriv nå

Men lägg in en kommentar eller nå vetjja! Va it blyga.. Jag bits ju it genom data skärmen ju.
Come an, bring it on, vad vill ni veta? Eller vill ni inte veta nå? Skriv vad ni vill, bra eller dåliga saker, Hej och hå.
En desperat tjej på hög nivå. Äh, gör vad ni känner för.
Det tänker jag göra, så nu gittar jag snart från lägenheten..hehe
tjingtjong



*
Rätt så glad tjej idag faktiskt!

It's getting hot in here

Varmt idag meeed!!!!

Snart kommer Fanny, Frida och Henke, vi ska cruisa runt i Luleå innan dom beger sig på jobb:)
Kul att se deras face och framför allt att hänga!!

Hittade en vimmelbild från farmen, ser ni mig och Ida någonstans på bilden?
Den som gör det vinner en skrapad trissloott!!!
 

-Det var tydligt att det var måndag igår-

Alltså så mycket som jag har sovit igår och inatt var ju helt otroligt. Kom hem från jobbet halv 7, läste bok ett tag och somnade till halv 9 av att mamma ringer och väcker mig. Tack för det.... ;)
Är vaken en liten stund och somnar för kvällen runt 9. Vaknar imorse jävlat halv 9, förstår ni hur gött det var?! Dock så var man fortfarande pöms men nu är jag back on track!

Idag kommer pappa och ingen är gladare än jag! Ska fixa pass och körkort så man existerar på riktigt och får köra bil. Dock har jag kört som om jag har haft det i bakfickan, man tänker ju inte ens på att det är borta. Men kul att skaffa ett nytt eftersom man såg ut som skit på förra:)) hoho
 
 

Checka av lista!

Skulle vilja göra en bucket list, fast som ska vara fulländad detta år och kanske inte lika grymma saker som i filmen, men 10 st saker som man kan checka av innan 2012 is over. Det behöver inte vara stora förändringar men kanske saker som är bra, positiva och framför allt vill göra och bara göra det.. Kom med förslag för jag har lite idétorka. Come an!


Känns att det är måndag idag, helt slut och lägger mig för kvällen! Snart helg.. he-he.

bäst helgen!

Vilken bra helg jag har haft, helt sick! Började med middagen som Sandra bjöd på, kvinnan är ju bara bäst på laga mat! Åt mycket gott och drack vin. For sedan till kräftskivan och träffade alla mina vänner, alltså blir alltid lika glad när jag får träffa dom! Speciellt dom man inte sett på ett tag, så är smilet extra brett:))
På kvällskvisten fick vi för oss att dra till Vidsel och sova, sagt och gjort haha.

Vaknade och drog tillbaka till byn, jag for till Frida som bjöd på lyxfrulle:) Sen efter 2 powernaps, körv ätande och fix så började förfesten. Man kan verkligen säga att det var en tjejförfest men sen kom lite guys. På bussen påväg till farmen var det allsång, upphittade saker i skogen, och bara galet kul. Varför är det alltid roligast på förfesterna och på bussen? Sen när man kommer till själva stället tappar man bort de flesta.. Men det var kul iaf, trots att jag och Fanny tydligen var surkärringar och ville hem. Hahha och hon som missade bussen och tappa skorna, ja så det kan gå. Själv så gick jag hem till mamma och jag tror jag går fortfarande.. Så lång tid det tog, sen när jag skulle låsa upp dörren så prickade jag inte nyckelhålet, smidigt!

Igår gjorde vi mycket! Häng på länkön med vattenskoter och lite solning. Tog även mitt första dopp i vattnet! Var inte så kallt som jag trodde. Så det var väl första och sista gången för denna sommar, jo det tackar vi för.
Efter länkis så blev det middag hos skrotis ett helt gäng och senare åkte vi en massa bil, även på henkes flak. Det var kul och hade varit ännu roligare om det vart fest, vi får nog lejja han någon gång som fylle chaffis och dra raggen! Även grillning hann vi med och senare drog jag och kolla på en lägenhet, som nu i oktober blir min!!! Den var så fin och tror jag kommer trivas, stort kök och balkong!:)) Vill bara börja flytta in nu! Hoppas emil får huset tidigare så kickar jag ut han haha!
 
Nästa helg planeras nog stug-häng!
 
Eftersom jag är utan kamera och utan en coolmobil så snodde jag lite bilder från insta..Hoppas det är ooookkeej:)
Favvotjejerna på playan!
 
Sen flakhäng på transporten, jag ska också köpa en sån bil! Fast inte vit, den ska va lila! haha

bra start på dagen..

eller nå!
Vaknar av att jag var superduper trött och vill bara snooozzaa till imörrn..
Men icket, rise and shine och mamma skjutsar mig till bussen som tydligen inte går. Good job!
Slänger mig in i röda faran och beger mig till Luleå. Given lite gas när jag sen ser att dom håller på med vägarbeten och man måste stanna och vänta på följebilen som aldrig ville komma typ. Så vilken underbar dag!! Sen behöver ju it vädret vara klockrent nu när man jobbar.
Har bokat in en lunchdate med AK, det kommer göra dagen så mycket bättre =)

Kvällens planer

Har varit och inhandlat vin till kvällens middag med Sandra :) Ska bli spännande och se vad kvinnan har hittat på för nå gott! Allt hon gör är så avancerat och annorlunda. Jag skulle aldrig komma på tanken att göra såna recept som hon. Jag skulle ha bjudit på körv och makaroner. typ. Om man har tur så är dom stuvade.
 
Så middag ikväll med detta vin och massa surr, käftarna lär gå i ett!
Kanske snippar vi förbi folket i Solheden som har kräftskiva!

Flaskan var ju fin iaf, hoppas de e gött!
 
 

Det är ju trots allt fredag..

 
 
Eftersom det är fredag och jag är på bäst humör så vill jag tipsa er om bäst bandet.. Florence + the machine, love it!

Kunde bara lägga upp ett klipp, men kika vidare på youtube med deras andra låtar.
Som jag la upp tidigare Spectrum, You've got the love, Shake it out, Never let me go etc..
Är såld på alla!
Ta och lyssna nu och ha en trevlig fredag my friends!:))
 

!!

Snart börjar bäst-helgen! Can't wait!

HAPPYGIRL!!

Alltså oj vilken vecka det här har varit! Äntligen säger jag bara, äntligen så går saker och ting min väg och jag känner hur lycklig jag är! Livet är förjävla bra nu och det tycker jag att jag förtjänar :-)
Plus att denna helg kommer bli så bra så bra! Inleder helgen med middag, vin och surr hos Sandra, ev kräftskiva och lördag farmis med ett härligt tjej gäng!
 
Lycklig tjej - 
 
 

Breaking news!

Idag har det verkligen hänt nyheter! Dagen börjar med att fina Hanna på konferensen berättar att hon är gravid, jag hade en liten aning förut eftersom man såg en lite bulle.. :) Så i januari blir hon mamma! Himla kul och hon är så söt i sin lilla bebismage, längtar tills den blir större så man får känna då den sparkar :)
Sen har folk gått och blivit tillsammans, ska gifta sig och det känns som att kärleken sprudlar överallt!
Man blir så glad när man får höra såna nyheter, positiva saker är bäst!
Så jag kan väl också vara lite kärleksfull idag och ge en massa love till mina nära och kära!

ut me dä!

hejsan hoppsan vad hände här?! Mina planer vart lite changed så att säga.
Kommer hem kring 5 och börjar läsa, läsa och läsa...tills jag somnar jag vaknar halv 8. not good.
Så jag tvungen att dra ut eftersom jag lovat mig själv att göra det.
När jag precis tänkte precis dra en löpis när AK ringer och vill haka på, så det blir prommis längst gülza och solnedgången ser magisk ut!
 
Glad tjej som ska träffa AK!

Bingo Rimer - En flickfotografs bekännelser

Igår fick jag ett il av att läsa en bok. Fråga mig inte hur det kom upp i min hjärna men det bara gjorde det. Ni som känner mig väl vet att jag inte är en boktjej! Skrev om lite tips på självbiografier och fick massa bra förslag men börjar med Bingos. Ska bli spännande att läsa vad snubben har åstadkommit!;)
Kanske har får fota mig någon gång så jag blir kändis?!?!? Fast ne.
Så nu längtar jag hem, då blir det att dyka in i böckernas värld!
..Fast först ut på löptur, ingen vila här inte...

SLUT ENERGI.

Nu är jag heelt död! Det är slut på min energi. Sprang till Louise och hälsade på henne, Johan och såklart Ellen! Lillpluttipluppan. ;-) Sprang även hem och det var ännu jobbigare... Så nu är man nyduschad och morgonrocken på framför OS. Ska snart pööms och imorgon tisdag! Då kommer Monkan tillbaka från sin semester, ska bli så kul och träffa kvinnan igen!

take care

Men tjena tjena tjena!

Måndag, IGEN! Det enda man gör är att längta till fredag, glömmer bort dagarna där i mellan och när väl fredagen kommer så var det plötsligt söndag. Sen måndag. Fredag... Söndag. Ja herreugud vad tiden flyger!

Skötsam och rastlös är två ord som sammanfattade min helg. Fast även alone och kanske välbehövligt..
Men lördagen höll jag på att go nuts! Jag och Fanny beslutade oss för att åka till LK ändå, men i sista sekund ballade jag ur och stannade hemma. Det gjorde dock att jag sparade 500 kr samt att jag tjänade 100 för jag slog vad med mamma och vann. Lättförtjänta pengar;) Men dom verkade ha haft en grym kväll och man hade ju mer än gärna gjort dom sällskap..
 
Söndagen spenderades hos Skrotis och var lite sympatibakis med dom andra, käkade hämtmat, godis och somnade framför tvn. Såg en kärleksfilm vilket aldrig är bra, hehe! 
Det hela slutade med att jag fick huvudvärk när jag kom hem, dom måste himlat ha smittat mig så jag vart haaangover haha!
Men i helgen blir det andra bullar. Typ i stil med Farmen. :-) Brukar ju vara anti farmen, men nu är det sägongsavslutning och jag tror vi brudar kommer rocka :))
Så nu är det bara några dagar kvar, måndag är snart över!
Signar soon ut från jobbet och då blir det en löptur har jag bestämt.punkt.
 
 
 
 
xoxo
Maggiegirl

HEJ FREDAG

Kul att det är fredag! Veckorna går så fort nu, helt amazing om ni frågar mig :)

Nu har lulekalaset dragit igång och karusellerna snurrar dygnet runt känns det som. När jag slutade jobbet igår så for jag och Louise på området och kikade och käka langos! Louise vart sen sugen på sockervadd och vi stod i en kö, tills en tjej trängde sig och det vart lite irritationer. Men det roliga var att vi fick tjängistjejens växel. Hehe, så går det om man är otrevlig!! Så + till det! Träffade Danne och gick på Allstars där det vart mer food!! (Kan aldrig bli för mycket mat) Sen drog jag vidare till Gurero där Fanny, Frida, Tessan och comany var och hängde. Fanny lurade i mig nått som kallas vin, det var gött! Vidare mot området igen och på Valhall, där det var liite dans, jinx både i halsen och i mitt hår, det är skönt med socker i håret, testa :)
Innan det stängde så ville vi ju såklart åka karusell! Kassan till biljetterna hade redan stängt, men vi satte oss i No Limit och snubben frågar om biljetter, vi säger att den var stängd och han ber om pengar. Jag hade bara 500 kr och ville ha växel innan han får mina pengar. Han går iväg och börjar starta karusellen istället, like a boss! När den var slut så frågade han igen om pengar, vi gick därifrån, med snabba steg. Hehe, gratis är göööött :))
Sen lite thaimat på det, kan konstatera att fanny gillat thai, alldeles för mycket:)) hehee..
Nämen en riktigt kul impulskväll, so thanks for that ladies and gentlemen!
 
MANGE BJUUDER

Tidsfördriv

VEM

Vem är i rummet med dig? All by my self :(
Vem fick du senaste sms av? Anna Jirstrand, min boss;)
Vem tänker du på nu? På Louise, vi ska snart och äta middag tillsammans.
Vem pratade du senast i telefon med? Mr Gurero!
Vems hus var du senast i? Var ju ett tag sen jag var i någons hus, men senast var ju mammas såklart!
Vem önskar du var med dig nu? Oj.. Skulle nog säga pappa, var längesen man såg han och skulle vilja hänga med han!

VAD

Vad åt du senast?
En camebridge shake med mint/choklad, bästa ever!!
Vad drack du senast? Vatten
Vad är det för färg på dina byxor? Svarta
Vad är den närmaste saken som är blå? En blå bläckpenna..
Vad har du på fötterna? Mina bruna skor och lite svett :)
Vad är din favorit färg? Har så många och det kommer i perioder, nu är det lila!
Vilken film såg du senast? Igår såg jag The hunt for the I-5 killer, var rätt bra!
Vad hör du just nu? P3 och dunkdunkdunk från tivolit som är här utanför ;)

NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng? Jo i många, jag har ju till och med ett eget rum hos Jonas, och det är ju hans säng egentligen. Nu är det min..
Hånglat på en bio? Nej det har jag inte, hur ska man hinna med det när man käkar popcorn hela filmen?!
Hånglat i skogen? Hahaha oj, jo!
Tyckt att din kusin är het? Sacke eller? Jag har aldrig tyckt det, eftersom han är min kusse, men ni avgör;)
Sovit naken? Ja det har ju alla!
Kört över hastighetengränsen? Everyday! Jag är hopplös, speciellt nu på sommaren. Men ska bättra mig..?!
Målat om ditt rum? Ne, tapetserat!
Dansat framför en spegel? Haha föör många gånger :)
Fått hicka? Ja, kommer ihåg en gång när jag fick 1 kr för varje gång jag hickade, låtsades såklart att hicka fler gånger än vad jag egentligen gjorde. Vart miljonär!
Dumpat någon? Har som inte riktigt haft ett riktigt förhållande. Men när vi var kids, så ja!
Stulit pengar från en kompis? Skulle aldrig i hela mitt liv! Men fått tillåtelse att låna pengar om jag skulle behöva.
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Ja senast var väl när vi skulle hem från Kåbdalis, mina kompisar hoppade in i bilen som skulle hem, jag hoppade in i en bil som skulle till Jokkmokk.. Vet ej varför men jag följde dom aldrig. Åkte hem!
Varit i slagsmål? Inte i ett riktigt slaggis, skulle ju vilja vara med i en catfight! Var dock nära på farmen, jag och Maria hade ju lätt tagit dom :-)
Smugit ur ditt hus? Of course!
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Absolut! Men life goes on:)
Hånglat med en främling? Klööört!
Älskar eller saknar någon nu? Älskar och saknar jättemånga just nu!

Augusti

Redan första augusti?! Vart tog tiden och framförallt sommaren vägen?
Känns trist på ett sätt men skönt på ett! Idag kliver jag på min heltidstjänst och är nu 100 % Kultantjej,eller reparåtta som vi kallas ibland;) Har i sommar också jobbat 100 % men som vikarie, så nu är det for real! Ska bli spännande och har lärt mig så mycket bara nu när alla haft semester och jag fått ta eget ansvar om olika områden. Kul och framförallt nyttigt!!
Ska bli spännande och se vad augusti har att erbjuda, jag känner på mig att denna månad kommer vara den bästa på länge! Vet inte varför, men fick bara den feelingen! Hoppas på att mycket nya och spännande saker dyker upp.
Man får helt enkelt göra så den blir bra! :))

maggg

120 %

RSS 2.0