Dressed for success

Var på stan idag....igen! Men nu äntligen så hittade jag en klänning:)) På Indiska, dom hade hur mycket som helst och allt i fina färger! Det jag hittade är en långklänning och verkligen inte det jag sökte, men den var så fin! Har inte köpt den ännu men innan jag drar till pärlan så ska jag fara förbi och testa den en gång för alla och förhoppningsvis köpa den! Kanske man har den på lördag om vädret är med mig?? SÅ får ni se hur den ser ut då:)

Ikväll ska jag hänga med bästa Jojjie. Helt perfekt denna onsdagkväll!
Ha det bra!
XOXOXOXO

22.52

Letade ju en klänning igår utan success, tänkte då att jaaaa en kjol borde man ju hitta i denna fina stad. Neee...Inte det.
Jag har alltid en liten bild i mitt huvud hur en del kläder ska se ut. Men hittar aldrig aldrig aldrig nått. Kanske har jävligt knepig klädsmak? Nåväl, tål att tänkas på.

Lockade håret istället... Blade MF brukar gilla lockigt hår så vi kan säga att jag gjorde det för han!
(Hoppas du läser) hehe

yeeeeyyy!!!

Äntligen! Jag har fått fast jobb, såklart på Kultan!!!:))

Tänk att jag har varit här sen 2009. Shit pommes alltså!
Först praktik 1 år under skoltiden sen har jag varit timanställd fram till 1 maj där jag senare gick på vik som håller på till slutet av juli. Nu slutar det inte där, nu blir jag heltidsanställd från 1 augusti!! Plus att lite löneförhöjning på det! Gött gött ja sååå gött! Så nu har man jobb så man får pengar, och pengar för att man ska kunna leva! Så jag säger bara I'm gonna live my life!!!!!!





jordgubbar

Lunch nu!! Sitter på lägenhetsgolvet som en annan gök och käkar jordgubbar! Det är så gott och somrigt:)

when you wake up in the morning

Alltså dagarna, vart tog ni vägen? Redan tisdag och idag kommer Lina tillbaka till norr=)
Igår skulle jag leta en klännning på stan, blev förbannad för att Luleås utbud är sämst så gick hem tomhänt!
Måste nog beställa och har hittat massa söta, enkla och billiga på asos! Hade velat ha någon till helgen men det hinns inte. Får ta någon gammal:)

Kolla in dessa fina dresses!

                                  
Snart är midsommar bokat också! Detta kommer bli magiskt, ja lovar!:) Vi drar ju ett gäng till peace and love men vi drar ev redan fredagen innan. Ner till Ö-vik och hänga med Öbbe och ut på Ulvön, ska tydligen vara grymt där under midsommar:)) Inte många dagar kvar!

kramkalas

Känns som att jag inte vart mig själv på ett tag?! Eller har jag? Jag tycker jag bara har varit grå och trist nu för tiden! Till och med bitchig kan jag tycka... Visst har det lite med att jag vart sjuk men det ska väl ändå inte ändra så mycket? Det börjar bli bättre och jag hoppas innerligt att jag är superfrisk på lördag!
Då blir det bara glada miner och kommer köra mitt race samt att jag kommer vara kramsugen! Festerna blir så mycket bättre om alla bara kramas, bara så ni vet! Så passa er ihelgen för jag kommer vara färgglad, colgate white smilet på och kramig som aldrig förr!

morsdag

Idag är det morsdag!! och grattis alla mammor! Är just nu hos bästa mor, sitter och solar och nyss käkat jordgubbar. Lite is Good:) snart kommer simpan och då blir det middag och tårta! Tjiiiing

Fredag och äntligen helg

Igår var en knepig dag, ojojoj! Från toppen till botten och tror jag är sjuk. Innan jag gittade från jobbet så jag var blå om naglarna och mina läppar var lila, precis som dom brukade vara när jag var liten och frös. Iskall gick jag hem, tog en lååång dusch och blev varm. Sen blev jag ju förstås kall när jag klev ut. FAIL! Sen morgonrocken på under täcket, pömsade och vaknade i svett och dräggel... mm möms! Sen hade jag käkat en bananaskids och den pjukade jag upp, men det var nog den godaste pjuken på länge! Kan nästan rekomendera den!!! HAHA äääh fyfan.
Så det var min kröjmdag!!

Ikväll drar de flesta till Umeå på yran! Fan ha så kul! :D Jag kommer hänga i paradise, Vidsel! Imorgon om jag är bättre blir det nog ut på en promenad med Sandra. Lika kul varje gång att gänga med den bruden!:)

Nåväl, låt klockan bli 5 så jag får åkaaa heeeeeem nån gång!


XOXO Maggigirl!

:))

Och bara sådär på en dag har man tagit ett kliv framåt i livet!
Nu fortsätter jag och klättrar uppåt!!!

Killlarrr.... vad vore vi utan dom?

Tänkte skriva ett litet inlägg om grabbarna, alla fina pöjkar som man hänger med!
Dom är jävlat bäst!!! Det är aldrig så quistat, vill alltid hitta på saker, kan fixa allt och blir framförallt ALDRIG sur för en liten grej. Alltid på bra humör och ställer upp! Ja fyfan vad bra dom är, man kan ju snacka om allt med dom:)

Förstår inte hur dom står ut med en dryg liten tjej som jag?! Har verkligen tänkt på det. Jag har ju fler kill-kompisar än tjej-kompisar. Vad hände där?! Jag kommer nog mer överens med killar än tjejer. Bro's before hoes! Hehe eller nå:)
Nej jag har ju även världens bästa tjejkompisar med, men det vet ni redan:))

Här är några av mina bro's!



blä blä blä

Vilken dag! Detta har inte varit en 120 % magg dag, he kan jag tala om för er!
Ingenting har gått som jag vill gällande min kropp! Idag har den nämligen tagit in allt dåligt and it's not niiice!
Förkyld, varm&kall hela tiden, ont i huvve och thefunweek! Ingen bra kombo och inget att rekomendera! Den ville vara hängig och jävlig idag. Kände då att jag behövde min mamma! Hänga & slänga, bara vaaaa! Jag är även sjukt sällskapsjuk idag så munnen lär ju gå på max när jag kommer hem. ( att snacka kan man göra oavsett hur man mår)
Så jag skickade lite crybaby-sms till min mor som skulle känna medlidande, vilket hon gjorde! KUNG

 Jag- idag är en mammadag, kom hit! Jag är jättetrött, börjar bli förkyld, ont i huvudet, thefunweek och jag känner mig jävligt blä bara! Pyssla om mig!
 ...fick inget svar så skickade ett till kröjm sms....
Jag- Måste jag fortsätta för att du ska svara? :) Jag fryser och svettas, läppen hänger och har inget go!
Du får 120 kr om du kommer:D
Mam-
Kom hem till mamma:D
Jag- Slutar så jag kan ta 8a bussen, på byn 9. Börjar 10 imorgon så tar 8 bussen tillbaka. Men det är fan värt det!:)
Mam-
Kom kom mamma betalar! 8-)
Jag- Love till dig <3
Mam-
Mamma är bäst <3


..Ja mammor, dom är förjävla bra!
Längtar till hösten då vi kommer vara varandra betydligt närmare!!!!!:)

Frågestund


Åååkej nu kör vi en frågestund som KJ har önskat.
Du får vara anonym eller inte, it's up to you!
Så släng en kommentar här nere vettja om vad du vill veta!
hehehehehe

over&out

umeå eller inte umeå

Är mellan valet och kvalet. Skulle man ha dragit till brännbollsyran i Umeå ihelgen och leka douchebag eller stanna hemma hela helgen och bara ta det lugnt?! Vädret verkar ju lovande och det vore ju göttans att dra dit :) Men samtidigt kan det vara skönt att vara hemma på ranchen och ta vara på soltimmarna och vara s to the ober.
Det känns nästan som att det blir hemma. Kanske spara lite cash och ladda inför där nästa helg då det är crusing. Kommer ju ändå hända FÖR mycket kul i sommar som man ska hinna med så kanske skippar detta. Fast än är det ju bara tisdag, lovar att mycket kan hinna förändras;)


Denna helg spenderades med dessa 2 snyggingar! Vi var pinklips i lördags :)
Löööve till er!

blueberry

Nu för tiden så älskar jag allt som finns med blåbär.  Så jag köpte gainomax blueberry och den var såååå goood! Den ska inhandlas fler gånger:)



Nu ska jag sova, tog ingen pn ikväll och tur de annars hade jag vart superpigg.
Upp klockan 7 imorgon för ännu en löpning ute i det fria!

you drive me crazy

...i just can't sleep!! haha Britney Spears....
Men nu är jag realllyy tired! Det första jag ska göra när jag kommer hem är att slänga min göt i sängen och dö för ett tag. Sen ska jag förhoppningsvis bli lite pigg och då blir det löpning i go vädret:) och sen är ju jag den glömska quinnan.. hörlurarana är fortfarande i vidsel. FAN VAD SÄMST JAG ÄR!! Då blir man lätt crazy.

och på tal om crazy, en söt och oskyldig gammal bild på mig. Är från 2007 och myyche, alldeles för myche har hänt under dessa år;)


måndagsbarn

tjenatjena!!

Helgen är över och back in business. Denna helg har varit rolig, tråkig, konstig, seriös, oseriös, pigg, trött, mätt, hungrig. Ja lite av allt möjligt!!

Fredagkväll började med att Louise följde med till älvsbyn, alltid kul när hon kommer:) Vi drog till Persson där det var fest för fulla muggar. Festen tog slut och vi letade efterfest...Det vart hos mig iaf och vi somnade 5 st i min säng. Trångt och varmt, precis som det ska va!
Lördag hängde vi ute hemma och sen till solheden! Hängde ett tag och vi tjejer drog vidare hem, pn, fix&trix, vin och snack med mammie.:) Efter vi alla 4 snackat föör mycket tyckte vi det var dags att dra vidare mot Persson. Tyckte medelåldern var alldeles för låg och vi letade vidare efter nån annan fest. Kanske man har blivit för gammal och grå?! think so....
Drog iallafall vidare på byn och sen for vi hem till mig i vanlig ordning och pöms!!!
Söndag vart det solheden och paintball :) Har två fina blåmärken på min arm men kul var det! Sen gjorde jag, jojjie och jonas finmiddag med oxfile och sallad, sen slängde vi ihop snickerskaka :D
Movietime och vi hade genre crybaby. Först a walk to remember och sen the secret life of bees. Den sistnämnda hade jag inte sett förr och vi alla grinade. Ni måste se!

papi 51

Måste ju göra ett litet inlägg om världens bästa pappa mankelius som fyller heela 51 år idag!
Grattis grattis old guy! (Hoppas du läser) hehe
Kanske det är dags att börja skjutsa hans göt överallt??
njaa..det blir nog när han är 120år istället :)

Här är en bild på livsnjutarn!

gårdagen

Bara för att man är ledig så var dagen fullproppad med saker att göra! Varför är det alltid så?!
Drog på stan kring 12 med Louise, fyndade ett par superfina röda shorts till pappsen som han ska få ikväll! Senare syndade vi med kulglass, var bara tvungen!!! Drog dock på gymmet och tränade bort det sen :)
Dagen fortsatte hos Louise där vi lagade middag, fläskfilé med fetaost och soltorkadetomater, avokadosallad. Bakade även muffins till hennes fika gäster som skulle komma senare.
Jag drog hem och chillade tills hon var klar och vi drog en till veva på gymmet. Fan vad jobbigt det passet var!!!
Så nu har jag lagomt med träningsverk så idag blir en chilldag. Är nu på jobbet och direkt efter det blir det mot Vidsel och fira pappsen :)

Nu när det är sånt här fult väder så ska ni få nå fint att titta på istället!:)

träna göten

klarade mig från mjukisen och körde på den godaste ceasarsalladen som finns i stan, nämligen på mat&prat! Goodie magg! Nu signar jag ut från jobbet och sen blir det workout med Loulou!

Min göt kommer se ut såhär efter passet, LOVAR!!!!

Let the sunshine in

Kikar ut genom fönstret här på kultan och vad ser man!?
Jo... Folk som är lediga, solar, dricker kaffe, käkar glass, sitter i t-shirt och shadesen är på! Skulle hemkt gärna vilja sitta på andra sidan av rutan idag. Men icket! Till klockan 9 ska jag vara här, men det ska nog gå bra :) cash is king

Huset är stängt imorgon och funderar på om man ska åka hem en snabbis, jobbar på fredag ändå så. Eller kanske dra på stan och köpa nå fint till pappa som blir gubbe! Vad kan en sån önska sig?!:) hehe
Är mellan valet och kvalet så ska ringa mor och höra om hon vill hänga med mig imorgon:):)



Har snart en timmes rast och är jag sjuuuuukt sugen på en mjukglass.. Hur ska detta gå :(
EMOTSTÅÅÅÅÅÅ

pjöö kvinnan

Igår hade jag Jojjie på besök!! Alltid lika kul när hon bara dyker upp sådär:) Hon har köpt en ny bil! Vi ska pimpa den riktigt tjejig och kommer köra raggen heeela natten!

Vi har även bestämt att nu är det färdighaft med allt som inte är bra för kroppen!(förutom party heheh) Nu är det workout som gäller och igår gick vi gülzarundan och idag har jag varit ute på en löptur i detta vårväder och körde ett magpass! Helvete kan pjööt inte bara försvinna på en träning. Gu så smidigt det skulle vara!!
Nä utan man måste hålla på att träna som en geud bara för att man ska se liiiite resultat.
Men nu är jag taggad iaf! (Vet att jag har skrivit det 75 gånger men nuuuuuuu är det dags!)



black and white black and white

bilder från helgen!

Här är ett litet smakprov från helgen! lägger upp mer på fejjan!

Där klagade vi inte!!!


Var supervarmt så tröjan åkte av


Och körde skoter topless!


Afterskoter med choklad minttu...plus jonas skinn som hamnade i drinken!!


Grabbarna gör allt för att inte se pöms ut, fuck yäää


Joel med påskpynt


En del av sällskapet :)


Och tillsist.. Persson vet exakt hur man röker ciiigggg!

händelserik dag

Man ska aldrig säga att det inte händer nått på jobbet.. Visst har det varit lugnt nu ett tag, det är inte så mycket folk och arrangemangen börjar ta slut när det blir lågsäsong på sommaren.
Jag, Monika och Sarah har jobbat idag och vi har försökt komma på vad man skulle ha gjort för att fördröja tiden med. Man blir rätt slö och rastlös när man bara sitter vid en dator.
Heeeelt plötsligt hör vi en jädra smäll!! Då är det konferensdörren till glaskuben som krashar i backen, plus att den var gjord av glas! Tur att vi inte hade några kunder för tillfället för då hade det kunnat gå illa... Det vart mycket glassplitter i foaljén och vips så hade vi något att göra, sopa och samla ihop alla glasbitar. Så nu är dagen snart slut och då blir det affären, kylskåpet ekar som vanligt!


pömsiga tjejen

Trött tjej som skriver!!!
Helgen har verkligen satt sina spår. Igår var jag helt slut när jag kom hem och tänkte dra en pn, men det blev surr med Lina som åkte till Västerås :( och sen snackade jag och Adam om vad vi ska hitta till helgen!:) So what to do?! Dem flesta ska på Patrik och Elinas bröllop! Så mysigt! Hoppas dom får en helt perfekt dag:)
Sen kring halv 10 så vart jag pigg och drog på gymmet, körde ben och det känns idag. Jotjenna!!!

Imorse började jag 8 och vaknade 10 i!!! Fick typ panik och stressade som en maniac men kom ändå i tid:) Keep up the good work magg!
Tur det är nära till jobbet! Tänker tillbaka när vi gick i Vidsel, jag kunde vakna 5 över 8 (Började kvart över) och ringde till pappa helt förtvivlad över att jag försovit mig. Men han sa bara klä på dig och borsta tänderna och gå dit, och precis när man var på skolparkeringen så ringde det in och man hann ändå! Hahaha
Har alltid varit så kinkig över sånt med försovningar, alltså blir helt stressad och får lite smått panik. Men det är väl bara positivt än att man inte bryr sig och chillar lite extra länge?! Tur det inte händer ofta, då hade min brain varit kaaaaoos;)

he är inte så quistat baby


Beskriver en lång helg med korta ord..

Föör bra sällskap, übernice väder, roliga skoterturer, el coto rioja, quistat, chokladminttu, masterchef, fetgöten, fejkcigg, blademotherfucker, dannys födelsedag, flytta på dig, mooooschan, barack obama, bastu, madrasstolkning på kvällen, powernaps som blev något helt annat och sist men inte minst...... poliskontroll hem....Som vi klarade;)

Ska lägga ut bilder sen när jag kommer hem från jobbet :)

Vi drar till fjällen fest hela kvällen!

HEEYYY!

Är en glad tjej idag! Jobbar nämligen till 5 sen direkt till Älvsbyn/Vidsel och sen vidare mot Vuogga där helgen spenderas!:)
FUNFUNFUN!!
Kommer bli lovely att vara med Jojjie en hel helg och känner på mig att vi kommer dominera skoterkörningen samt drickandet. Grabbarna får passa sig!

typ trevlig helg på er! =)


MVH

göten och ravvan

tjeeenare mannen!

Hittade en mumsig gammal bild på pixbox! mini hink-fest hemma hos maria!!

      

Fler läsare

Yey! Kul att fler läser min lilla blogg! Antalet läsare ökar och man blir ju nyfiken vilka som läser faktiskt:)

Imorse var jag på gymet, körde lite kondition och ben, dom kommer nog vara döda imorgon!
Jobbar till halv 8 ikväll sen far jag direkt till O'Learys och premiär äter där med Louise:) Hoppas på att dom har något smarrigt!

springa pausa springa pausa

Hann vara på stan på lunchen idag och köpa en ny bh, intressant va? Den är vit, ska visa en bild sen!! Hehe not..Så kul ska vi it ha.
Efter slutad arbetsdag så beger jag mig för andra gympasset för idag! you go fat girl!
Var imorse med Louise och drog ett pass. Har märkt bara idag hur mycket piggare man är hela dagen :) Nåväl, bara börja ladda och tagga!
Nå slabb eller annat gött har jag inte ätit på 3 dagar och det är grryyyyymmmmt bra för att vara jag. Jag äter alltid sånt, ALLTID!
Jaja ville bara skriva ett fint litet inlägg om hur duktig jag är. tack&hej!

surriga tjejen!


Vet inte vad som har hänt med mig dom senaste dagarna.. Har varit på ett otroligt surrhumör!
Speciellt på kvällskvisten, många och långa telefonsamtal har det blivit. Har varit några som har fått stått ut med mitt surr och röst!
Men det var ju en fööör lugn helg och har ju inte träffat mina vänner på länge så då blir jag ju galen!! Måste få snacka, börjar ju bli värre än mammie! Och igår vart hon nästan less på mitt surr... Vad hände??



fitness

Nu har jag och Louise varit på fitness och måste säga att det var bra! Grymt att dom har ett tjejgym så man får som köra sitt eget race så man inte behöver känna sig svag ;) Sen att snubben i receptionen var nice skadar ju verkligen inte, så nu kommer jag mer än gärna gå dit! hehe



taggade tjejer!

jumpsuit

Har kikat på byxdressar på nelly! Så mycket fint..
När jag var i Stockholm hittade jag en snygg från mango men dom hade bara i xs och så liten kommer jag aldrig bli ;)

Hittade denna übersnygga jumpsuiten! Frågan är bara vilken färg? Vad tycker ni??:)

let´s go


Nu börjar min workout!
Har hittat några klockrena bilder som ska ge mig motivation, wish me good luck! :)





maj


Luleå bjöd upp på superfint väder under promenaden!!! Nu är det maj igen :)

walk

Har nyss haft gurero på besök och vi taggar nu som faaaan till peace&love, kommer bli insane! Och sjukt kul att vi är ett stort gäng som åker:) Så lär ju bli en bil-fest ner sen kör vi alllll iiiinnnnn!! Inte många veckor kvar nu..

är på väg ut på en prommis nu när vädret helt slog om och det är solsken! Så får dra en snabbis för vill ju se BB sen, lär ju missa ett tag men vafan!

my thoughts flowing

Sitter på jobbet och det är huuur lungt som helst, 1,5 timme kvar tills dagen är schlut!
Sysselsätter mig med terapijobb, klistrar på "duttar" på biljettfickor! Kanske inte låter så intressant men tankarna flödar, det kan ni ge er på :) Sen lyssnar jag även på kent, har nästan aldrig lyssnat på gruppen men nu gör jag! Blir ni chockade?! Tjejen som gillar annat än bara party musik?! ;) Tji fick ni!

frukoooost


Har börjat dricka en Camebridgeshake varje morgon nu! Det är så smidigt och sen är man mättis länge;)
Sen läääängtar jag rent av tills imorgon! Hur konstigt det är låter, men ska skaffa gymkortet som jag pratade om tidigare. Önskade att jag gjorde det innan helgen så jag kunde sysselsätta mig med något! Men då nästa vecka blir det hårdträning tills på torsdag då jag åker till Vidsel igen. Är ledig fre-sön och hoppas det händer nått kul:)





________________________________________
Här kommer jag hänga 24/7 när jag är i luleå, inga ursäkter nu!!  Och alla som ser att jag försöker synda, banka i mig lite vett!;)

Signar ut

Och vad hade denna kväll att erbjuda?
Jo ska tala om för er.. Jobb med Sarah, sen drog vi vidare på max och smakade den nya lyxshaken, blåbär. (Det går ju mega bra att vara nyttig!) Hade det dagliga snacket med Jojjie, släpade min kropp & pjö till solariumet och sist men inte minst.. En otrolig huvudvärk!!
Nu signar en sliten tjej ut.

Och sen till alla er som drar raggen i piteå, ha så kult!:D

..och hela tiden kom det bara mer och mer och mer

Skriver som alla andra och som alla redan vet! Det snöaaarrrr...wow

Kvällen är numer oplanerad.. Blev ingen liten tripp till Piteå på crusing eftersom Louise är sjuk.. :(
What to do en nykter lördagkväll i crazy Lule-yo?? Vill inte sitta en kväll till och bara deeggaa!
Nåväl, back to work och sen får vi se vad som händer denna januari-dag!!!

En måttligt less och confused tjej!

jobblördag!

Godmorgon alla helglediga!
Snart bär det av till jobbet, ska jobba med Sarah idag så kan inte bli annat än kul :)

Jobbar till 20 sen kring 22 slutar Louise och då har vi planerat att göra nå bus.. Kanske dra på cruisingen och se vad Piteyo har att erbjuda denna lördagkväll:)

company

Då var det fredagkväll.. Har nyligen kommit hem från Louise och Johan som bjudit mig på middag!
Det blev grillat och det slår ju aldrig fel:)
Sen var det det vanliga, surr surr och åter surr.. Hann knappt andas, hade så mycket att säga och när vi sa adjö så ville käften bara fortsätta att snacka. Så var lite trevlig med busschaufförn som var skåning och poppade på HÖG nivå Tenacious D, vilken lirare!

Nu sitter jag är i lägenheten, rastlös som vanligt. Fast skulle ändå inte vilja göra nå, men lite sällskap skulle ju aldrig skada :) Jag är ju bland den mest sällskapsjuka quinnan och då är det jobbigt när man inte har sällskap!!

Annars har det vart en bra dag @work och allting känns fint! :)
Hade Kapten röd och Skaburbian Collective på besök ikväll, var fullsatt scen så jobbade en extra timme pga av allt folk! Det är så kul när det är livat och lite GO! på jobbet så lite extra timmar skadar aldrig:)

DAGENS INKÖP!!!
Gina Tricot 129 kr! Djup rygg är såååå snyggt!

efter regn kommer solsken eller så haglar det

heeeey alla glada!

Vad pysslar ni med?? Jobba? Ledig? Sola? Eller som Adde och Charlie skulle göra när jag pratade med Adde, åka vattenskidor! Dom är ju inte kloka;)

Igår var jag på min promenad, trodde det skulle vara jobbigt utan mina hörlurar med gick som smort! Ett tag. När jag hade gått halvvägs kollade jag upp mot skyn och såg att det blev mörkt. Började vända om och tänkte "gå fortare än ovädret" men känner sedan hur regn och hagel kommer närmare.. och tillsist var man nerhaglad till marken. KUL!!!

Sen vart det häng med Lina och Malin, dom var pöms och säkerligen haangover efter deras sista fest i Kåbbie. Så vi såg film och jag käka glass. Jo det gick ju jättebra med att vara nyttig! Eller hur..Skärpning!:)

Nu ska jag få lära mig massa nya saker! tjingtjing

vill ha en balkong

Käkar frulle och drömmer om att man skulle ha haft en balkong. Finns ju inget mysigare än att stiga upp och äta  en brak frukost ute.. Visst kan jag ju gå ut på taket här och äta som bigmellisar-tanten gör. Men skulle vilja ha en egen liten liten balkong!

Gött väder ute fast blåser ju som vanligt. Luleyo i ett nötskal, hur kunde dom bygga city så nära havet? :(
Det är ju tjusigt men fan inte praktiskt när man bor i en tornado;)

Ska rycka upp mig och dra en prommis, utan musik?!?!?! Har ju också glömt att ta med mig hörlurarna hit. Men så är det när man living in a bag. Man glömmer allt!

let's take a walk in the park!



Hundratjuggi kilo

Nu är man brun, ja kanske till och med brunare än Wiz Khalifa?! Vad tror ni?

Har nyss proppat i mig en avokado, blir bara godare och godare tycker jag;) Man blir vad man äter sägs det ju, kanske man blir grön inuti och svart och skrynklig utanpå snart då..yey

Imorgon är jag i vart fall ledig!!! Vad ska man hitta på? Hade tänkt dra en stooooor rensning här i läggan och kasta all skit som man äger. Sen måste jag köpa en kameraöverföringssladd, så jag får ladda upp lite bilder!

Annars så ska jag köpa ett nytt gymkort, denna gång blir det på fitness 24/7. Dom tar 200:- i månaden och det är ju som hittat! Och då får man träna precis vilken tid man vill samt att dom har tjejgym. Perfo perfo!

Bäst att börja sätta igång och kämpa så man inte får ändra namn på bloggis,
 då skulle den heta 120 KG MAGGGGG!!


My shadow, my shadow, I know you’re close

Är alone i pittiga lägenheten och har haft en lite små knepig dag. Hoppas på bättre imorgon! För nu ska det ske saker ska ni veta.. Fast inte än. Håll ut, för det ska jag göra! hehehe älskar att göra folk nyfikna!

Tänkte ta min bleka kropp till solariumet iallafall.. Hade ju hellre velat dra utomlands och sola for real! Men det blir efter sommaren! Då har man nått att längta till:)

Har även snackat med världens bästa vän och framför allt världens bästa mammi! Lööve till henne och för att hon gillar att snacka, för det gör jag med.. Och hon vänder allting till så bra fastän jag blir less henne ibland, men det vet hon;) Skulle kunna skriva 120 saker om henne men då skulle ni bli utttråkade!!


dags att förvandlas från att vara whiteee till att bli niggah!

Valborg!

Ja nu är firandet slut!!
Har varit fullt upp sen i fredags.
Drar en liten sammanfattning:

Fre-Chillardagen samt planering av p&l!!!!!
Lör-Fest med stort F, hängde först hos Robban sen drog vi till Kåbdalis för sista gången för säsongen och gillade shots allt för mycket..
Sön- Haangover, fest hos Jens, var nykter och vi hade en magisk bilfest!
Mån- Dagen!!!! Cykelfest, brännboll, drinkar, förfest, hotellet, efterfest!

Så det gemensamma orden för dessa dagar är f-e-s-t!!
Har varit grymt kul och bara ladda om inför nästa valborg!

Nästa helg kommer dock gå i ett helt annat tecken, no alcohol för fröken och ska ta ikapp min träning när jag blivit frisk. Orkar inte vara förkyld nå mer.. Sen ska jag börja mitt nya liv! Denna gång ska det vara snack och MYCKET verkstad banne mig!!


...Sen har jag börjar planera min framtid lite grann och de börjar se ljust ut! Ska komma med lite information inom kort! Men det kommer bli så bra!!

maggg

120 %

RSS 2.0