Wedding

Varför kan inte någon av mina vänner gifta sig snart och skicka en inbjudan till mig till ett bröllop? Jag vill så gärna gå på ett kärleksfyllt och mysigt bröllop:) Hela ceremonin, dukningen och festen är så välplanerad och alla har klätt upp sig och är så fina! Guys in suits! Kan inte bli snyggare!! :-)
Så alla ni vänner som är tillsammans, ta steget and get married! heheee. Själv ligger så långt bort från ett eget bröllop, så jag ger uppdraget till er istället ;)
 
Så snyggt med killar i kostym, precis som denna pudding!
HAHAHAHHAHAHA dör..
Tänk egentligen hur många som skulle vilja gifta sig med snubben?
Inte då jag!!
 
 

Kort

Har hunnit fixa ett nytt kontokort på lunchen. Så det kommer på 3 dagar, wiho! Och gratis var det óckså, hade jag ingen aning om :)
Tänkte även passa på att fixa ett nytt pass eftersom he blir fan utlandet snart. Men såklart har jag ju ingen giltig legitimation då både mitt pass och leg har gått ut, och körkortet är fortfarande gone! Så pappa kanske kommer någon dag i vecka så man får det fixat!:)
Så utan körkort blir det verkligen inte mycket bilkörning.... Jag som alltid kör bil! Så nu får alla ni skjutsa mig :))
 
Vart sjukt sugen på sushi när Sarah käkade det. Kanske måste gå och köpa? :)

CHILLMODE

Var är min energi??!! Snälla kom tillbaka med den, vill ut och springa men känner att jag somnar vilken sekund som helst.. Och kan inte somna nu för då är det gocke för mig, kommer förmodligen vara lika trött imorgon då. Vill bara vara ledig, för en liten stund. Längtar till fredag klockan halv 7! Då blir de chillmode på, finally finally.
 
nåväl, snart är måndagen avklarad!

Signar ut från livet för en stund.

Ja hej på er! Som det flesta sett på fejjan så är min älskade börs borta, eller "pungen" som jag så fint kallar den. Det fanns mycket goa grejer i denna pung som jag kommer sakna om den inte kommer tillbaka.. Lite smått och gott som ex kontokort, körkort, kamera, nyklar och sen lite makeup och lite cash. Hoppas en vänlig själ hittar den och ger den till polisen! Har testat ringa dom och även taxi igår, inget funnet ännu men ska ringa igen nu.
Har fört över alla mina money till mamsen så att ingen kan använda mitt kort om det är någon som mot förmodan skulle vilja använda det. Så i veckan ska jag köra på överlevnadsvecka som innebär att leva på 100 kr, no make up samt att enda drycken blir camebridge. Träning varje dag ska det även bli och min kröpp ska må bra!
Tyckte ändå lördagen var kul på PDOL, love my friends men önskade att man åkte lite karusell...

Så Luleåkalaset bojkottar jag, kommer nog få 2 gratis helgpass som jag tänker sälja, är ni sugna så hör av er, ni får köpa dom för en slant!
Skulle vilja fara till stugan i Åbyn och bara må. Vill ni haka på?! :) Är det bra väder så far jag dit och ligger vid havet och funderar på meningen med livet. Sen skulle det vara jävligt gött om man skulle få en lägenhet någon jävla gång. Jag vill FLYTTTA!! :))

Must be the feeling

Men yeah, snart vill klockan bli 4! Ska snabbt hem och fixa mig sedan mot pite-yo! Fan vad kul jag ska ha ikväll och ska dansa på alla bord som existerar!!!:-)

HA EN LOVELY LÖRDAG!!!!

KILL ME

Är snart själv på jobbet i 3 timmar innan jag äntligen får sluta.. 3 timmar?! Hur ska jag kunna sysselsätta mig med något och se till att jag inte somnar? Jag är så trött så trött och hur ska jag kunna få energi?? Bring me some redbull please!!!!!
Sen så måste jag öppna kassan tidigare imörrn! Hoppashoppashoppas jag är pigg imorgon för ska agera chaffis ikväll och lär ju inte somna förens efter 2 iaf....
Åh, ingen bra dag idag känner jag! Längtar tills jag burnat till Piteå och mot brors lägenhet så ska jag bara lägga mig och dö. punkt slut!
 
Såhär känner jag mig..

FREDAG

Tillägnar denna låt till alla som ska på PDOL ikväll, turn up the lööööve!! :-)
... Och drick en eller flera pivo för mig med!!!
 
 

Min lediga dag!

Är ledig idag och oj så skönt!
Har hunnit vara till tandis och lagat min tandställning, tänkte att detta blir icke billigt! Men så fick jag det gratis, gulliga Lena ;)
Har även hunnit vara på en liten löptur och nu ska jag vara schyrre med mammie och dammsuga.
Är så rastlös så rastlös... Ska höra om någon vill hitta på något idag.. Det är ju trots allt grannväder ute :-)

Händelserik dag!

Dessa dagar händer det ju inte allt för mycket på jobbet. Nästan inga arrangemang att sälja till (bara dom som kommer i höst) samt att inget pågår i huset. Precis innan jag ska gå på lunch så plöstsligt går brandlarmet! Hej&hå det var inte igår.. Vi skickade ut allt folk och fick stå ute i 15 min och fick sedan höra att det hade rasat i innertaket nere i garaget och ett antal bilar var fastklämda. Tur att ingen blev skadad!!

 
Jag gick senare på lunch, går in på pressbyrån och ska köpa triss. Står i kön då Karl fabricius säger att jag får gå före han. Har förr inte tyckt han vart speciellt snygg, men nu!! Rätt sweet om man säger så!
Sen vann jag 50 kr på trissisen, wiihoo! Men tänk om det vart typ 50 000kr/mån i 25 år! Då hade jag inte suttit här nu;))
 
Imorgon blir det iallafall att fixa min tandställning, om ni ville veta! Älskar såna utgifter!
TACK OCH BOCK!!

Hit & dit och dit & hit!

Kommer ha ett fullspäckat schema fram till söndag. Att man aldrig lär sig och tar det lugnt?! Det är ju trots allt sommar!
Ikväll åker jag hem till byn, sen vidare mot Piteå där jag ska hänga med cammeplutten! Blir kanske att åka lite tivoli, hoppas!! hehe..
Sover ev över där, sen åker jag tillbaka till byn eller luleyo. Är ju ledig imorgon så får se vad jag gör. Skulle faktiskt helst typ slappa. Eller kanske om det är bra väder besöka storforsen, skamligt att jag inte varit där nå i sommar!!Haha jag är hopplös....
Fredag är det jobb igen och på natten ska jag hämta Louise som är på galej i Piteå:) Jobb även lördag och sen tillbaka till Piteå och då är det dags igen, ja det är dags igen! Då blir det kittelfjäll för hela slanten, lite timbuktu skulle inte heller skada. Love that guy!
 
Ett år sedan på pdol och mycket har förändrats med hårfärgen..
Med bästa Mattan och Ida!!♥

HUNGRIG TJEJ

Nu drar jag och käkar på O´learys med grabbarna! Ha en fin tisdagskväll!!:))
 

Gone fishing

Vad jag vill fiska!!!
Minns sommaren 2009, då fiskade vi jämt! Plus att jag nästan aldrig fick någon firre heller.. Bara alla andra, men när jag väl fick så var jag nöjdast på stället!;)
Är ledig på torsdag, ska höra om camme och semestergrabbarna vill fiska med mig!
Jag måste ju inviga mina lila stövlar också ;)

Det bästa är ju att fiska med pimpelspö!

Rallarsvängen

Måste säga att denna helg har varit så himla rolig:)
Fredag så styrde jag kosan till byn, sen kom carro, johanna och terese. Vi fördrinkade lite innan vi begav oss till Skrotis där det var fest för fulla muggar! Mycket folk och kul var det:) Runt 12 drog vi på tresco och skakade göten och drack drinkar :) Det hela slutade med efterfest i solheden, as usual:) på morgonen drog jag, fanny, simon och blade till skellefteå med cadillacen!! Hämtade hem pojken och robbie! Marutten och jag for hem till mig där vi började fixa oss och pööömmmsss. Började om igen, var ju nästan back on track med drickandet:) Körde favorit i repris, fördrink hos mig, till skrotis och senare på tresco, det är så kul att träffa kändisfolket och bara käka en massa körv på dansgolvet hahha!! Efterparty i solheden till 6 på morgonen väntade sen! Däremot så drack jag mest vatten under kvällen, så jag mådde som en king igår! Vart blir bakishäng med blue moutain state, fan vad bra det är hahaha!!
 
 
 
 

KALLLTTT

Imorse klev man upp 20 över 5, jag lina och daniel drog mot älvsbyn och tempen visade 5 plusgrader.... 5 jävla grader! Detta är typ droppen! Nu blir det utomlands i september. Ska kolla runt på en massa resor:))) Är sugen på kroatien, så ska se hur dyrt osv det är!

Är iaf den pömsigaste tjejen idag!!!! Men slutar ju 5 idag och det är ju bara för magiskt måste jag då säga:)) LEDIG PÅ TORSDAG!!!!!!! Längtar redan......

MEN KOM AN

Bara för att det är sista dagen innan helg, betyder det inte att den behöver vara den segaste dan eveerr!! Jaja mindre än 1 timme kvar, he ska gå fint:) Sen far jag och sacke mot pärlan!!! Hoppas hoppas hoppas vädret är så här fint hela kvällen.. It would be magic!

Nä, snart ses vi i dimman!

It´s friday friday!

Finally, fredagen är här!
 
Igår färgade Carro min utväxt och oj så skönt det var.. Nu är den inte råttfärgad längre:)
Mycket surr och göra scones hann vi också göra! Äta scones på Carros balkong tillhör ju traditioner!
Var hemma kring 1 och skulle upp halv 7, tänkte att jag skulle vara död imorse men det gick bra.
Jag har otrolig träningsvärk i ryggen så jag satte mig 20 min i massagestolen och den gör ju underverk, love it!!!:)
 
Signar ut klockan 5 idag, sen blir det fix och trix!
Ska hinna med systemet idag på lunchen, ikväll blir det Rosa pantern och "Mora nisse shot". Kan blir kul och se hur den smakar:)

Torsdag - check

Snart far jag till piteå där bruuschan väntar! Ska nämligen få åka hem med han till älvsbyn istället för bussen. Schyrre schyrre! Sen följer ju även clitty (våran katt) med hem som ska hänga med mig ihelgen, det brukar hon gilla... eller nå! Är ju för det mesta aldrig hemma när jag ska va clittyvakt men tur hon gillar att vara ute och tar hand om sig själv ;)) hehe
Sen drar jag vidare till paradise där carro ska få färga mitt hååårr.... Lovely säger jag bara!
Sista arbetsdagen imorgon innan helg och då blir det pivo!!!!!

En massa kärlek!!

Inatt kring halv 4 fick jag ett samtal. Det var från Lina och resten av kompani i Vidsel som ringde. Det dom ville ringa och säga var hur mycket dom tyckte om mig och hur mycket dom saknade mig. Jag blir så glad så glad när man får höra såna saker! Man blir alldeles varm i hjärtat och jag behöver ju lite looove. :) 
Vad vore livet utan underbara vänner som man gör en massa roliga äventyr med, delar med sig av bra och dåliga saker i sitt liv och alltid finns där? Alltså jag har så himla många fina vänner som verkligen förgyller min dag, så är det bara! Det gäller alla mina fina killkompisar som är nästan för bra för mig kan jag tycka ibland, dom är bara bäst, alltid! Mina tjejkompisar som står mig nära och är alltid där, tjejligan for the win!!! Ni är alla så jävla bra och ni ska ta åt er! Så en massa kärlek tillbaka till er!♥♥
Det är alldeles för sällan man ger cred till sina nära & kära och säger bra saker om varandra, det borde man göra oftare! Som jag brukar säga, mer kramar åt folket!! :) Och lite mer love!
 
Fick mig även en liten tankeställare..
Ibland kan man verkligen undra vad folk egentligen tycker om en?!
Man skulle som vilja veta vad dom tycker, samtidigt kanske det är bäst att inte veta alls. Men skulle man veta så skulle man ju kunna åtgärda det på något sätt.. Ja det är svårt det där.
Jag är då mig själv och då får man antingen gilla det eller inte :)))

pretty in pink

Har nyss slafsa i mig denna shake och ska bege mig mot gymmet!
Såg även att den matchade mina nails, måste vara Louise som förändrat mig och fått mig att gilla rosa.. Litegrann... haha!!
 
 
Soo long suckers

Ormberget

Good morning fellas!!

Oj så fint med onsdag, helgen kommer bara närmare & närmare! Det ger vi tummen upp! Längtar som en liten liten gnuuu...

Igår vart det workout med AK, hon fick den fina ideén att dra till Ormberget och utföra en slags uppvärmimng innan vi intog gymmet. Sagt och gjort! Jag är egentligen ingen "spring i skogen på en liten liten stig och bli uppäten av mygg" tjej men detta gick bra! Jag föredrar hellre vanliga vägar, tycker man får mer fäste då ;) Efter ormis så drog vi gymmet.. Det känns idag om man säger så.
Ikväll hoppas jag att vi drar ormberget igen, det var ju kul att springa där, större stigar. Ska höra med quinnan om hon är på! Sen ska mina ben och göt få sig en omgång!!!

utväxt!

Jag har börjat få en ful utväxt på min ombreeeee (tänker på sacke varje gång jag säger det) haha!
Så nu har jag två utväxter och det är typ råttfärgat! Skulle vilja åtgärda det nuuuuuu!! Synd bara att man jobbar, annars hade man kunnat fara till Älvsbyn och kanske få det fixat. Måste ev till någon random här i stan och be dom fixa. Men det går ju på drygt 600 kr.. Det är ingen som är duktig på att färga som känner sig manad att färga det någon kväll denna vecka??
 
Ser ni inte hur råttfärgat det ser ut?? Nog för det kan vara ljuset, men nog behövs det lite uppfräschning!
Help meeeee!;)

Hej hopp galopp

Godmorgon alla glada!
Ska snart bege mig mot jobbet, börjar tidigare idag eftersom vi har ett extra biljettsläpp på Bruce Springsteen!
SKulle egentligen iväg på en löprunda men när klockan ringde halv 7 var det en trött tjej som slog av alarmet och somnade om. Så det får bli ikväll istället:)

Käkade middag igår på Walle med Larsson och AK, så mysigt att sitta ute och sen att inte behöva frysa! Tog en lammytterfile och det var så mööömmms;)

Tårta

Imorse kom vaktis-Ingo med en tårta till jobbet i utbyte mot biljetter till Diggiloo!
Så generös han är, nu är eftermiddagsfikat räddat! hehe..
Jag som knappt brukar fika nå på eftermiddagen, men nu ska jag allt:) Och snart har jag lunch, magen skriker efter food!
 

Helgen!

Alltså fyfan vilken skön helg det har varit! I fredags var jag som sagt i Vidsel. Lördag var det jobb och sen hem till älvsbyn där jag och mamma gjorde oxfile, sallad och vitlöksbröd, göttmos:)
Klockan 22 var jag jävlat stendöd och somnade. Men fick ett och annat samtal och sms under natten så man vaknade ett ex antal gånger.
Men ändå så var jag pigg klockan 8 på söndagen.
Steg upp och sen kom mamma (Hon brukar alltid stiga upp före mig) Kring 10 bestämde jag mig för att dra en löptur.. Mamma hakade på och vi drog till kanis! Har aldrig sprungit där förut så man var lite lost. Men vi tog oss runt 5 km och sen gick/joggade vi upp en liten bit på berget för att få lite utsikt. Var helt död efter det!!!
Vid 2 drog jag till Piteå där jag och Larsson mötte upp Mikaela, en klassis från när vi gick 1an :) Förra gången jag träffade henne var 1 års sedan på pdol, så vi hade mycket att prata om:))
Sen på kvällen gjorde jag inget speciellt.. Gick och la mig tidigt med och vaknade 6 imorse. WIIhoo! Kom till Luleå halv 8 och drog på en löptur.(Vad händer med mig? Jag har ju världens energi?! )
Nu sitter jag på jobbet och vill att denna dag ska gå fort för vi tjejer ska käka middag på walle idag!!
Sen måste jag träna göten så den inte blir hängig och trist!!

Mirror mirror

Igår for jag till Vidsel.. Vet inte sist jag var där alltså. Har bara farit dit en snabbis och hämtat saker och sen tillbaka till byn. Det vart iallafall film med Lulle och bulbben, har inte sett dom på ett bra tag!! Vi såg mirror mirror som tydligen är en ny film om snövit. Alltså har det kommit två nya snövit filmer, ja man hänger då inte med. Men bra var den iaf!
Sen hade jag ju lovat mig själv att dra den där lilla löprundan. Så kring 11 drog jag på mig träningskläder och sprang mot bredsel och stannade hos jeppan. Så det var en tur på ca 4 km :)

Nu är jag på jobbet och väntar tills klockan ska slå 4!
Come aaannnn!!

Resor

Har lite smått bestämt mig för att ta en veckas ledigt i september för att åka utomlands!
Jag har ju inget ledigt i sommar så tänkte att en vecka i ett annat land vore magiskt och så har man nått att se fram emot!:)

Frågan är ju bara vart man ska fara?! Turkiet är då uteslutet för lääängesen!
Men kanske nått av dom vanligaste ställena, typ Grekland, Kroatien, Spanien, Egypten? Skulle ju helst vilja fara på ett nytt ställe men då ska man ju helst vara borta 2 veckor eller mer. Svårt val!
Men alla som vill hänga på gör det! Sola, bada, dricka goda drinx och bara må väl kan väl ingen tacka nej till?! :))
 

Blixtrar och dunder

Vaknade imorse av ett buller.. Trodde antingen att det var någon byggmaskin eller ett flygplan. Men sen såg jag en blixt och tänkte vafan! Det kan ju inte åska nu?! Både jag och Larsson är rädd för åskan och jag trodde aldrig jag skulle kunna somna om. Men det kunde jag allt.. tur det!

Idag är det fredag och kring 6 blir det back to the village!
Har inga speciella planer för kvällen utan det får jag helt enkelt se vad denna fredag den 13e har att erbjuda:)
Kanske en löptur?? Igår for jag iväg runt gülza och tyckte det gick hur bra som helst för att vara första gången på över 4 veckor. Hoppas på samma idag då!!

Nåväl, ha en bra dag!

beslutsångest

Det blir inte dom där skorna från förra inlägget. Dom var mer för promenad och det var ju inte min tanke. Så ville ha lite mer i löparskorsstilen. Men tjejen som jobbade var tyvärr inte så inlärd inom ämnet så fick ingen direkt hjälp..Lite trist. Men hittade några fina... För 1600 kr...Ska dom vara så jävla dyra?? :(
Gick vidare till Intersport där jag fick hjälp av en kille som visste vad jag snackade om! Fick ställa mig på en spegelskiva som visade hur jag går och fick skor utöver det. Till slut stod det mellan 2 stycken, bestämde mig halft för en så la undan den tills imorgon. Men samma pris, 1600 kr! Åh what to do!?
Iallafall så idag får Stadium - och Intersport +!
 
tack och hej från en förvirrad tjej

Nike free run

På lunchen idag drog jag en veva på Stadium. Köpte en ny sport bh som jag var i behov av! Måste även ha nya löparskor och fastnade för dessa.
Men frågan är ju vilken färg? Vad tycker ni?
Och är det någon som har såna och tycker dom är bra?

Hurtiga chejen

Imorse ringde klockan halv 7 och jag begav mig på en pw runt gülzaudden! Nu är det hurtiga magg som är i farten och oj vad pigg jag är nu när jag sitter här på jobbet:)

Ikväll blir det fitness 24 med larsson och jag har ju inte varit där på mer än 4 veckor!!!!! Idag är sista dagen jag käkar medicinen och nu kör vi:D

VILL HA

Det är sjukt mycket jag vill ha nu! Kollar på matgrupper, soffor, småskitsaker till lägenheten. Sen vill jag fixa frillan och åka utomlands och ska nog ta steget att skaffa en iphone och jag vill ha vill ha vill ha men hur fan ska man ha råd??! Är det så illa att man måste börja snåla?? Ska iallfall tänka igenom mina köp här framöver inte käka så mycket ute hela tiden!

 

Fick just ett fint meddelande av min mor som föreslog detta:
Ett tips, ett hett tips! Sluta klöka och ränna = mer pengar kvar...... Smart va?B-).

Jag får väl göra nått sånt, det blir ju som sagt nyktert ihelgen! Men sen har vi ju rallarsvängen nästa helg som tydligen tresco kommer anordna (KUNG) Sen pdol, men jobbar helgen så blir bara lördagen och sen Lk, som jag får gratis biljetter till. Det blir ju inte så dyyrt!!:)) Då var det bara klöket då.. Men får väl köra på svensk stark!

 

Äh give me some!

SPECTRUM

 
LYSSNA!
Denna låt får mig på bra humör. Får inte lyssna på den för mycket för då blir man ju sugen på fest. Jag ska ju på rehab och vara nykter ihelgen!
 
 
Snart blir det lunch på mat&prat med Louise!:))

Off to work

DET ÄR REDAN ONSDAAGG!! WIIHOOO

Slibbiga slabb

Nu har jag och Anna nyss sett en rolig film med en massa chinocker!! Proppat i oss massa onyttigheter och allting var gryymt gött!! Jag var nog mest crazy över allt slabb;) Välbehövligt var det också, fan man ska unna sig ibland. :)) Hehehe..
Så nu ska jag och min göt rulla i säng. Är helt insane hur trött jag är.
 

Så rätt!

Såklart så hade jag rätt.. Den fanns inte :(  Jaja.. Får leta vidare sen, om jag ids;)
 
Känner att medicinen gör att jag är ständigt trött? Tror det är det iaf, eller kanske för lite sömn? Men tyckte jag fick bra med sömn inatt. Hmm..Tål att tänkas på.
 
I övrigt har dagen gått fort. Gjort en massa saker idag!! Har även halvdag idag som Monkan brukar säga, dvs att man slutar klockan 5;) När jag kommer till läggan vill jag bara köpa den fetaste godispåsen, lägga mig i soffan och dö! Eller se en film. En bra film! Sen skulle jag vilja ha lite sällskap....... Hatar ju att vara forever alone!!! Ja det är mycket jag vill, en krävande tjej!!:D

Kavaj

Är grymt sugen på en lila kavaj. Måste dra en liten veva på stan när jag såg att denna beauty fanns på vero modas hemsida. Den är väl inte riktigt lila utan mer cerise men ändå, myche fin:)
Men känner jag dom rätt så är den nog redan slut eller så har dom aldrig haft den. Men hoppas hoppas hoppas!!!!!!

Late dinner

Har precis tryck i mig en sen middag, lax med rotfrukter, alltså finns det nå godare än lax?? Det är ju helt insane gött och så sjukt enkelt. Love it!!
Och ingen promenad har jag heller hunnit med. Tiden han ikapp mig kan man lugnt säga!
Har varit och fikat på stan med sacke, andreas och jens. Sen ringde adam och undrade om jag kunde skjutsa honom så han kunde köra hem sitt nya inköp! Klart man ställer upp och kul att han är här i veckan, då måste vi hitta på nå bus!:))

Bara börja göra sig ordning för säängen, är fan en sliten tjej idag!

-

Åååh vad man blir glad av detta väder! 
Efter jag slutat klockan 6 blir det en långpromenad!

Storforsen

Helt från ingenstans så vill jag till forsen. Like back in the days när man drog dit med sin moppe, badade i dödafallet, lagunen och badkaret. Man var gryyyymt cool för att man hoppade från 10an men ocool för man aldrig tagit 12an.
Låg och solade samtidigt som man tittade på grabbarna som stajlade med sina trix. Snika fika och mat från kaffestugan när ens vänner jobbade där. Sen på kvällen for man dit och grilla och bara hängde!!
 

snart är det lördag igen!

Eller ja.. 6 dagar kvar! Men längtar redan dit för då går jag på helg igen! Så denna vecka är en låång vecka men ska göra allt för att det ska gå undan;)
Känner mig definitivt mycket piggare nu, medicinerna hjälper redan och snart är jag friskare än någonsin, fantastiskt:)
Då blir det att börja workout igen och försöka bli lite mer fit for summer 2012.. Fast nä, den hinner nog ta slut. Får satsa på vintersäsongen istället.
 
Drog ju till arvidsjaur i lördags med Sacke och Jim bland annat. Drog först på födelsedagsfirande åt deras kompis och senare mot ävsbygänget där hela kvällen spenderades! Min tanke var först att gå in på området men att betala 450 kr för att sitta i ett öltält kändes inte okej, mer givande att dricka sin egen dryck ;) Klokt val av mig, annars så brukar jag alltid falla för såna där grejer! 
Men det var riktigt kul! Vaknade upp i husvagnet, uppäten av mygg och varmt var det. Kring 11 så fick jag snika skjuts med Dessi:)

Igår hann jag med rätt mycket, en sväng till piteå för att gratta bruuschan, kika på Ingos nya husprojekt, besöka farfars grav samt middag på aramo med mamma. Sen skulle vi ha söndagsmys men hon däcka i princip direkt. Kul tjej!!!
 
Ha en trevlig måndag!
 

saturday!

Äntligen lördag! Vaknade först kring halv 9 och tänkte att när man väl har sovmorgon så ska man väl inte stiga upp så tidigt? Så jag somnade om till halv12, såja nu snackar vi :))

Har hunnit städa min closet här hos mammie och har även min partyoutfit klar för ikväll. Tyckte dock den blev lite trist, men det är vädret också så man måste utgå från det;)
Nä, dags att slänga i sig lite frulle sen dusch!

hit och dit

Här ändrar man sina helgplaner hit och dit! Var ju menat att vi skulle campa i Pouttaure men igår när jag hängde i Älvsbyn så frågade Jim om jag inte skulle följa med han och Sacke till Arvidsjaur istället. Och det kändes mer lockande om man får säga det själv;) Så videlsgrabbarna får klara sig utan mig..hehe! Tror inte dom lider;) Men då får dom en riktigt grabbhelg och jag får fara till arvidsjaur och kolla utbudet! Alla glada och nöjda!!
 
Sen så fick jag komma till VC idag! Så har fått kåvepenin och acylblaablablal för mitt lock i örat och min hals! Så inom kort borde jag vara back on track!!;))
 
Ikväll har jag varit i muskus som snabbast och käkat middag, sen kände jag att jag vart alldeles för trött för att vara trevlig så for hem. Har varit själv här hemma hos mamma och bara chillat. Heelt ovanligt för att vara jag! Sitter och ser patrioten men tror att John Blund vill dejta med mig snart:)
 
Sleep tight!
 

tio minuter

.....tills helg!

Då ska jag och röda faran och köra 300 km/h hem till pärlan! Där väntar mammie och kanske man hinner sola lite grann. Men det tror jag allt vi hinner:)
 
Juste, åker på husvagnscamping imorgon. Och då tänker ni kanske som mig, vid vattnet, myggfritt och kanske neråt landet. ICKET, grabbarna bestämde sig för puottaure!! Haha skrattar fortfarande :) Så myggmedel måste med! Men det kommer nog ändå bli hur kul och mysigt som helst ändå:)) Hoppas det blir fiske iaf!
 
Jag skulle vilja ha ett eget husvagn också. Som man kan dra runt på turne lite överallt. Men först kanske man ska skaffa egen bil, snubbe, barn, hund, katt, sköldpadda och ja..Sen husvagn. Fan att det ska vara så långt bort hahahah!
 
Nåväl, trevlig helG!
 
 

ny design

Oopppps.. Ändrade visst till en ny design! Men bra med lite förändring:))
tjing tjong!

Lägenhet

Nu är det dags för mitt andra kliv i livet.. Ska skaffa en ny lägenhet! En större och i Älvsbyn. Känner på mig att det kommer bli huuur bra som helst! Jag har ju min lägenhet här i Luleå men känner inte alls att det är mitt hem., Utan bara en övernattningslägenhet. Plus att jag tycker inte det är speciellt kul att bo här, varje tillfälle jag får så åker jag hem ;) Men jag kommer ändå att ha kvar den och hyra ut den i 2a hand och har redan en som vill ha den! Helt pöörfekt! Just nu bor jag på 3 ställen med saker hit&dit, väskan hänger alltid med och jag hinner knappt packa upp så ska det ner igen. Vill bara samla allt på ett ställe och kalla detta ställe hem!! En fin 2a med en mysig balkong. Då skulle jag bli nöjdast på stället :)) Håller redan nu på att kolla på alla fina möbler och pynt. Vill bara flytta och inreda nuu!

Vet att de flesta lägenheterna är upptagna för tillfället. Men vet ni någon som ska flytta eller dylikt så hör av er!;)

gone baby gone

Gokväll! Har haft en så sköön kväll. Kom hem från jobbet, slog på gone baby gone och sen somnade jag! Gött mos med sömn om man säger så. Nu har Matilda anlänt och vi ska se film sen blir det ytterligare sömn till 7 imorgon! Sista arbetsdagen imorgon innan heeelg. :)

sick of this shit!

God dag alla glada! Förstår att många är ute i det fina vädret och njut för fan av varje sekund. Snart är det över..Hähä
Har blivit lite av en gladjedödare nu när min semester är over and out och kommer jobba hela sommaren. Så jag hoppas att sommaren blir kall och trist ;) Nä, jag är bara jävligt avis! Hoppas alla får en sick sommar med massa äventyr!
 
Annars så är jag gryyymt... och då menar jag verkligen gryyyymt less min kröpp! Är fortfarande sjuk efter ca 4 veckor och det har nog aldrig hänt förr!! Kan man inte bara få vara frisk och pigg? Jag är den hängigaste tjejen på jobbet och snoret rinner, lock för ena örat och hjärnan är gone. Ringde igår till vårdcentralen i Luleå och tänkte att man snabbt kunde svänga förbi. Men ICKEE. "Du måste till vårdcentralen i älvsbyn".. Ringde dit och sa att jag ville kolla upp det så fort som möjligt. Men då var jag tvungen ringa på fredagmorgon och få en akuttid. Så det kommer jag ägna min morgon med på fredag. Så våga bara ringa till VC för då har ni en arg tjej om jag inte får en tid :@!!!
 

back to reality

Tjenixen!
Nu var det längesen man skrev och det har häänt så mycket! Tänkte göra en stor update senare om våran tripp!

Har nyss haft biljettsläpp på Barcelona - Man. United! Grymt det hade varit att se det!!! yesyesyes

maggg

120 %

RSS 2.0