leaving home

Jag som inte skulle göra ett piss idag.. Jo tjena! He blev ändrade planer kan man säga!
Drar istället till piteå och sprättar lite dollars med Lina :) funfunfun!!!

Slutet på veckan

Söndag är här och ingen är gladare än jag. Eller??
Jag måste ju säga att jag älskar söndagar! Gör inte ni?! Har inte alls någon ångest över att det är sista dagen på veckan och helgen är slut. Kan ju kanske bero på att idag är sista arbetsdagen och jobbar inte förens på torsdag!! Så imorgon kan "min helg" börja. Jag ska göra såååå lite som möjligt, typ inte ens lyfta ett finger, bara ligga i soffan och dööö. Det ska bli gryyyymt skönt.

I fredags blev kvällen precis som jag önskat, dvs helgrym! Gurero lyckades med sina fester än en gång! Bästa sällskapet, kung musik, dansa pausa på bordet och teliabrillorna var på! Har fått mina alldeles egna brillor så nu är jag tjejen som representerar telia! Nöjd tjej om ni frågar mig..heheee

Var ju planerat igår att vi skulle klök litegrann. Men efter arbetet fanns inga krafter till det. Vi drog och käkade och gick till hemmakväll. Vidare mot gurero och se puss in boots, ni vet den där mästerkatten i stövlarna från shrek! En perfekt lördagkväll med andra ord.

Slänger in en bild på 3 snygga tjejer som carran tog ihelgen!



heelg

FREDAG idag wiihoo!

Snart är dagens arbete över och då byter jag och Sia om från arbetsdressen till partydressen!
Louise kommer även och fixar sig och sen beger vi oss till gurra, där redan alla grabbar är och har börjat med liggsuparfesten! avis.....

Sen ikväll kring 12 kommer lina, jojjie, carro och maria med flera så då blir det att dra på krogen och skaka göteeen, vi tjejer ska dominera lite så watch out! hehe.

Nä nu är det dags att invänta allt folk som ska se på Mikael Wiehe ikväll!


Ha en trevlig fredag!!

maaaaaat!

Jag och Sia sitter på jobbet och bara dööör av hunger!!
Så vi bestämde oss för att köpa hem mat från Waldorfs.
Ja visst är det syyynd att det är så nära jobbet ;)
Ska bli så gött!

Hoppas chinockerna och tjohalia är snabb så maten kommer snart,
FÖR SÅHÄR HUNGRIG ÄR JAG!!
(En faceswap på mig och jompi på max) HAHAH, fyfan vilken bild!!


Summer in luleyo!

Som tidigare så var det ju bestämt att maggjolina skulle dra utomlands i sommar, skaka göten och tjäna lite parra!
Men igår fick jag erbjudande att vikariera heeela sommaren här i Sverige och på kultan! Så från och med maj och till juli - augusti. =)

Gårdagen ägnades åt många tankar, alldeles för många... 
Vi har ju planerat länge det med utlandet och jag har sparat en massa parra inför detta och så kommer detta fina erbjudande! Man kan inte säga nej till det. Det enda var ju att jag hade ju planerat att hyra ut lägenheten i sommar i 2ahand, ev kanske säga upp den. Sen var tankarna senare att kanske flytta till älvsbyn eller ta en annan lägenhet här i Luleå? Att bo i stan eller utanför? Dela med någon eller vara själv?. Skulle jag pendla eller inte?! 

Dom där tankarna rullade på och jag kom fram till så mycket som att lägenheten blir kvar hela sommaren iallafall. Sen får man se vart man hamnar! Vill ju hitta ett ställa som jag kan kalla "hem". Det är inte min lägenhet i nuläget. Varje tillfälle jag får så åker jag hem till paradiset..VIDSEL! 

Men jag tackade ja till erbjudandet och i sommar så det blir här jag kommer skaka göten och jag är lulebo for real! Så ni får se till att komma och hänga här så ofta ni kan!
Nu i efterhand känns det bra, ska tjäna ännu mer pengar och i augusti kanske trion drar iväg en sväng utomlands då istället=) Eller kanske att man jobbar stenhårt till januari och drar en månad far far away??
Vem vet?!

Men nu tar vi dagen som den kommer! Och imorgon blir en heeelt amazing kväll, det känner jag på mig!

b-rudar i honiluleå!



GODKVÄLL! 
Nu ska vi pallra våra götar till en candystore och skaffa lite mer pjöö!
Ha en bra tisdagkväll och gör samma sak som oss vettja:)

eeh okeyokey

OKEY!! Tisdag idag och snart signar man ut!
Hade världens gulligaste gubbe som pratade med mig i ungefär 45 minuter nonstop!
Fick veta om hela hans livshistoria, alla resor han varit med om och han var jättetrevlig! Gillar såna människor när man bara får snacka av sig lite!!

Har även Marutten och Lina på besök sen igår, så hoppas dom är schyssta med mig och har börjat med middagen då jag kommer hem. Det vore lyx!!;)

Igår for vi + malin i vart fall och såg bio, blev Hugo Cabret i 3D. Och dom glasögonen är ju så fulaa!! Var ju typ det roligaste med hela biobesöket! Filmen var väl måttligt till halv bra, ni vet en sån där barnfilm där slutade gott och lyckligt, så fint!! hehe..

Efter movien så drog vi hem till mig och bestämde lite om vad som sker denna helg.. Då vart det klart, he är spik - Nämligen luleyoo, gurero och liggsuparfest! Kommer bli sooo goood!! Såg nyss att Blade hade gjort ett evenemang om kvällen! Okey okey längtar redan tills på fredag! :)

En superduper gammal bild från förra gångens liggsuparfest!


Dansa pausa dansa pausa

Hejhopp!!
Sitter på jobbet nu och dricker lite water (har inte lärt mig att gilla kaffe än, okej?!)så jag ska bli pigg, är huuur trött som hellst!!

Det var ett tag sen man skrev men det har varit fullt upp hela förra veckan, har typ gjort 120 saker att jag knappt minns alla.. Hehe!

Men iallafall så i måndags hade vi en tjejmiddag hos mig med massa god mat och bra sällskap, superlängesen vi alla tjejer hängde!
Sen på tisdag for jag, johanna och blademotherfucker till storheden och Ikea bland annat för att hitta massa saker till robbans hus som vi har fått inreda! Fyndade en massa fint! Vart en heldag med shoppning och väl hemma var det bara att börja fixa och trixa.
Onsdagen fortsatte jag och johanna hela dagen med att få i ordning allt, vi hade ju en deadline till helgen då det skulle vara inflyttningsfest, både på fredag och lördag:)

Torsdagen blev det jobb på kultan och fredag så hämtade vi Louise i älvsbyn som fick följa med hem till Vidsel igen, sen började vi klööök!!
Kvällen bestod av mycket folk, skratt, dans och alkohol! Vi var ena riktiga krigare och höll i till 4, sen slockna vi.
På morgonen städade vi och drog ner på älven. Det är så skönt när det är så bra väder, varmt och skönt! Dock så började det regna så vi for därifrån. Kring 3 var det dags att fara till luleyo och jobba på minus30 festivalen, älskar sånna tillställningar och när det är mycket folk. =)

Kring halv 1 fick jag sluta och tog med mig Louise igen och vi burnade till paradiset, när vi väl kom fram till robban så var det mycket folk kvar! Så fick även lördag skaka göten, speciellt till låten dansa pausa. Det är typ den bästa partylåten nu;)
Även fast man var nykter så kändes det som man var bakis, hur kommer det sig?! Jag och grabbsen drog iallafall till muskus och fiska lite, men inte fick man sig en firre.. Ska köpa ett sjuhelvetesbra spö så jag kan dominera nästa gång =)
Har iallafall inte fått så mycket sömn denna helg, men de har varit så sjukt kul!

Och måste bara avsluta med att det är tur att man har världens bästa och roligaste vänner, ni gjorde helgen pomplett och ni är heeeelt okeyokey!!:)

Mysgrabbar igår!

11 mars och jag är pöööms..

Hellu alla pömsare!

Söndag idag vilken innebär just det att man äntligen får fara till Vidsel! Ska bli så göttans att vara ledig till torsdag också. Det är nu helgen kan börja!!!
Men kommer nog inte bli så mycket vila som jag har hoppats på, den kommer nämligen gå i inredningens tecken!

Igår när jag slutade jobbet så drog jag på Allstars där pappa och Susanne var och käka middag. Tog tillfället i akt och beställde den suuuupergoda brownie milkshaken! Har ni testat? Om inte, DO IT!!!
Jag och pappa hann en sväng förbi familjen Berg också och se slutet på melodifestivalen, Loreen vann och alla är glada och nöjda?! =)

Lite senare ringer Camilla och Krille, så dom kom till Lule-yo och vi drog till Allstars igen. Efter många om och men så fick jag med mig Camilla på dansgolvet! Vilken resulterade att hon fick en stalker i röd skjorta...
hehehe grryyyyyyymt kul, som maria skulle ha sagt ;)

Imorse klev vi upp tidigt! Gick för första gången på isen här med Krille. Det var ju så fint väder och lite svettigt nästan. Kanske jag till och med fått färg i ansiktet?! Nja, kanske önsketänkande?!
Längtar ännu mer till vecka 16 nu....typiskt.

Ibland vill man vara ute i det fina vädret och inte sitta inne och jobba och bli avis på alla andra... (Bild från förra veckan)


Au Revoir!

I know you've been hurt by someone else

Klockan är 9 och det är dags för Maggs nyheter!

Workade igår till ca halv 8, sen var Özz Nûjen på kultan och gjorde sin grej! Eftersom jag inte hade så mycket planerat på min fredagkväll så gick jag och kikade på han. Har inte sett han sådär super mycket förr, litegrann på tv men inget mer. Må ju säga att han var riktigt bra, han blandade både skämt och tråkigheter som han varit med om!
Sen var ju jocke, grönlund, nicke med flera där och såg, så efter föreställningen så drog vi på max och käkade!!!
När jag kom hem var klockan 10, slocknade vid 11!

Jag har ju även börjat känna mig som en gammaltant nu för tiden. Jag somnar typ senast 11, har gjort det hela veckan och är verkligen död vid den tiden. Sen går jag upp mellan 7 och 8 varje dag, (och utan väckare!!) drar på gymet och sen mot jobbet som jag börjar runt 10! Man hinner faktiskt göra så mycket mer på dagarna..
Förr kunde man ju vara vaken halv natten och sova så länge man bara kunde. Nu är det ändring på det. Kanske därför jag vaknade 8 idag fast börjar kvart i 11.

Undra vad denna lördag har mer att erbjuda! Jobbar till 7 och sen då?! Om någon ska till Lule-yo ikväll så slå en pling vettja!


Sen märker jag nu att det ändå jag skriver om är äta, sova, jobba och träna.. Men tyvärr så har denna vecka inte vart mer händelserik än så! Det blir så ibland när man hänger in the Big City! Men nästa vecka när jag är ledig så kommer det hända en massa roligheter.
Can't wait!!!! :)

Nej, dags att he sig ut!
Ha en scchhöööön lördag!

4 arbetsdagar avklarade av 7 arbetsdagar.

Hahahah.. Jaa, hoppas en del fattar vad jag egentligen menar med min rubrik! Om ni inte gör det, too bad ;)

Har snart avverkat min arbetsdag, slutar 8 och sen byter jag om till träningskläderna och drar direkt till Inpuls! Annars kan det lätt bli så att man stannar i lägenheten och inte tar sig iväg ;)

Och tycker fortfarande att dagarna bara flyyger iväg! Håller ni inte med? Det var ju nyss jag kom till Luleå och snart ska jag hem till Vidsel igen, nämligen på söndag! Såå skönt och bara få komma till lilla byn och sunka ner sig lite;)

Här kommer en riktigt sunkig bild som Mallan la ut!!
En bild säger mer än 120 000 ord..Eller?


and i'm a goddamn coward but then again so are you

Sitter på jobbet och har snart lunch.. Undra vad man ska göra för möms. Jag är verkligen superdålig med lunchen måste jag säga. Brukar typ bara ta en shake eller nån macka så är jag nöjd! Skärpning!!

Annars så funderar jag lite inför sommaren! Väntar på svar från alla 120 jobb vi sökt och hoppas innerligt vi får nått! Annars drar vi ändå och gliiider och kanske hittar vi jobb på plats.
Tänk er så gött det kommer bli!

Vill även göra en förändring med mitt hår, tycker bara det är tjockt, hängigt och utväxten blir mer och mer råttfärgad. SNYGGT!!! Men what to do?! Ska iallafall vilja bli lite mer ljushårig, kanske lite mörkare i botten och ännu ljusare nertill? Eller slingor?.-njaa....Och kanske cutta lite, men inte too short?! Tunna ut? Göra lugg? Sne eller rak eller ingen eller.. jaa... inte lätt att vara tjej, okej?!

Och fick nyss veta av Sia att Rihanna kommer till p&l!!! Åååh så grymt det hade varit!!! =)
(För alla som inte känner mig till 100% så är det ju en favvis till mig, helt klart)

Känner på mig att denna dag kommer att ägnas åt att fundera, fundera och fundera!!!!

Nåväl, ha en bra dag allesammans!




hittade en bild på gangstermagg under pdol helgen!!

Och så söndag..

Veckorna bara rinner iväg och nu är det söndag igen.

Helgen spenderades som sagt i Kåbdalis.
Åkte upp redan torsdagen och åt middag på restaurangen med Maria, John, Kalle, Lina och Johanna.
Efter att vi blivit mätta drog vi till husvagnet och spelade gin, fast det blev mer surr än spel ;)
Fredagen steg vi upp tidigt för att åka skidor! Åkte hela dagen och kring 1-2 tiden så gjorde vi en grillgrop och drack yle, cider  och minttu med choklad, det är ju fööör gott.. Ville bara dricka 120 koppar med det! hehe..
Vi satt iallafall där läänge och väl, grabbarna grus kom även och joinade oss! Så det var en härlig fredag, solsken, drinkx, musik och såklart Kalle som ska göra trix! Like back in the days!

Efter skidåkningen drog vi oss till bastun och satt där ett tag! Lite fix&trix sen var vi redo för fiestaaaa!
Kom mycket kändis folk och det var riktigt kul!
Vaknade runt halv 9 och kring 10 burnade jag hem till Vidsel.. Sen vidare mot jöbb i Luleå. Var publikvärd och det var superduper längesen, ja typ 100 år sen som jag jobbade som det, så tyckte det var dags!!
Tänkte sen att jag kanske skulle vara hemma och bara chilla när jag kom hem till Viddan igen..Ack så fel! Drog upp till bredsel och agerade chaffis till mina friends istället =) Så lite lugnt blev det då iaf!



Bilder från Kåbbiiieeee!!

....Och äntligen är ju Marutten hemma på svensk mark!! Jag är en lycklig cheej!



Nu har jag precis varit på en löparrunda, vart vidsel runt. Tror den är på 5 km och det gick otroligt bra, trodde innan jag for att jag skulle stanna nångång, men icket!
Så hade nästan kunnat springa ett vart till....eller....hehe nä var typ död då jag kom hem!

Undrar vad som kommer hända ikvällee??
Jag hoppas då Lina och Jojjie kommer så vi 3 kan hänngaaaaa! Har typ gått en vecka om it mer sen vi tre hängde och tycker att det vore skööjjj!!! Saknar ju mina kos-brudar :(



Äntligen Mars!

Och äntligen är gårdagen över!!
Dagen började bra, for till Luleå, shoppade kläder, fika med Louise och allt gick som smort!
Men såklart när man ska hem och redan sprättat lite dollars så tycker p-lisa att det var dags för magg att betala lite extra nu när hon har fått lön, så vi ger p-böter på 500kr... Suck, trist och jobbigt kan jag tycka. Fast det var ju mitt eget fel, men var borta ca 6-7 min och dom  står där och väntar 5 min.. Så det var bara tacka och ta emot.

Om sannnigen ska fram så brast det för mig, jag började stortjuta!!
Inte för p-bötern men det triggade mig, jag var bara så less! Då blev det bara så och allt som har varit instängt inom mig, skulle äntligen få lämna min hjärna som har varit full! Har bärt på det så länge utan att ens fått chansen att berätta, så igår fick man lätta på hjärtat litegrann.
Det var iallafall grymt skönt att få gråta, var alldelses för längesen och man behöver det!
Egentligen är det inget superallvarligt, men att ibland kan man tänka och bry sig om för mycket på andra och för lite på sig själv.
Man vill alltid ställa upp, hjälpa och vara där, självklart! Men ibland orkar man inte ställa upp till 100%, alltid vara där och bara ägna tid åt alla andra. Man vill ju ha någonting tillbaka och att andra kan ställa upp för en. Det är ju absolut inte så att mina vänner inte gör det. Det gör dom alltid och dom är världens bästa! Man jag måste bara få tänka på sig själv litegrann och själv få chansen att prata om allt mellan himmel och jord någon gång! Så det ska jag börja lite med nu. Därför känner jag att träna har blivit roligt! Jag gör det för min egen skull och känner mig mer pigg, allert och lite mer fit! Självförtroendet ökar ju förmodligen. Men det är ändå så att jag inte nu kommer bli en egoist, då får ni säga till på direkten! Det är absolut inget jag strävar efter och hoppas inte ni andra gör det heller.

Pjuh!
Men idag är det en ny dag, nya tag!
Är ju ledig till på lördag, så ska nog upp till kåbban ihelgen, fuuun!!
Va händer idag då?
Ska iallafall vänta till 5 då Jeppan kommer hem så ska vi ta en runda med längdskidorna.
Det är premiäråk och hoppas att jag vinner. Hehehe!!!


Ha en bra dag allesammans, för det ska jag ha!!



maggg

120 %

RSS 2.0